Бакалавър по право (LLB)


Нашата водеща LLB Отличия Закон степен ще ви помогне да се положат основите на една успешна кариера като адвокат, адвокат или друг закон, свързани с трудовата заетост. Той е единственият, който предлага бакалавърски курсове степен квалифицирано право за освобождаване от академична степен на професионална юридическото образование, призната от Съвместния Академик Stage съвет на Регламент Authority Solicitors (SRA) и настолни Bar стандарти (BSB).

Висок процент от нашите преподаватели са квалифицирани като адвокати, адвокати, или и двете, в Обединеното кралство и други юрисдикции и ще се възползва от техния опит и експертни знания.

На степента на LLB отличие право ще получат отлична подготовка по правни умения и фундаментни теми. Вие също така ще се даде възможност да придобият специализирани знания в области като трудово право. В първата си година вие също ще проучи правните изследователски умения и да имат възможност да вземат участие в спорен. Възпитаниците на нашия закон градуса са отишли ​​да работят за компании, включително American Airlines, Charsley HarrisonLLP и Santander.

Студентите, които завършват с най-малко един по-ниски почести второкласни ще бъдат гарантирани място в Колежа по право да предприеме Practice игрище Legal (на следващия етап по посока на превръщането на адвокат). 

Кариери


Завършилите могат да се обучават на ЗЗК (на следващия етап по посока на превръщането на адвокат) или BPTC (на следващия етап по посока на превръщането адвокат). Много от учениците на качване на диплома по право ще се обмисля кариера като адвокат или адвокат, след като се дипломират. Завършилите също изследват възможности за професионално развитие в бизнеса, благотворителните организации, управление или администрация или към законно свързани области като Paralegal работа. Нашите възпитаници са отишли ​​да работят за широк кръг от организации, включително Duncan Lewis, Julian Young & Co, H & M Solicitors и повече.

Изисквания


За LLB ние обикновено правят оферти за около 300 тарифни точки и за отличие Закона за BA ние обикновено правят оферти за около 260 тарифни точки или по-малко, ако имате само две нива плюс GCSE Maths и английски език в клас C или по-висока. Разширени прогресия дипломи на Еквивалентно на горе. Като имаме обща първата година за LLB и BA Отличия Закона, е възможно за студенти, които са постигнали особено силни марки, за да се прехвърлят от Закона за BA Отличия за LLB в края на първата си година.

Международни изисквания за участие


Ние приемаме равностойността на горното от призната квалификация в чужбина, за да разберете повече за изискванията от вашата страна, виж допълнителна информация по поддръжка във вашата страна. За допълнителна информация за други равностойни изисквания, които Middlesex приема виж изисквания за участие.

Английски езикови изисквания


Трябва да има правомощия по английски език и по правило се изисква Grade C GCSE или еквивалентна квалификация. Най-често срещаните изисквания по английски език за чуждестранни студенти са IELTS 6.0 (с минимум 5.5 във всички четири компоненти) или TOEFL интернет базирани на 72 (с най-малко 17 в слушане и писане, говорене и 20 в 18 в четене).

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 10 курсове в Middlesex University London »

Този курс е Онлайн обучение, Редовно обучение
Start Date
Авг. 2020
Авг. 2020
Duration
3 - 5 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
9,000 GBP
- Великобритания и ЕС; £ 10 400 - Non-EU