Pravnikursove.com

Find law schools and universities in Канада offering law degrees

Студентите, които получават диплома, са добре подготвени да започнат професионална кариера. Текущите специалисти могат да избират дипломни програми, за да разширят знанията си в конкретна област и да отворят врати за нови възможности за кариера.

Един LLM е закон степен следдипломна че е преследвана от студенти, които искат да се специализират в определена област на правото. Завършилите с това специализирано обучение често са квалифицирани да работят в световен мащаб юридически среди.

Ако си мислиш за всяка система на висшето образование, което ще се отрази на живота си положително, докато ви дава практически знания и умения, а след това Канада "и образователната система е това, което ви трябва. Пътуване до Канада за вашето образование ще ви накара да оцените творчеството и иновациите на преподавателите в тези институции за висше обучение.

Law schools and universities for law degrees Канада. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Канада here.

Резултати Filter

съдебна диплома

triOS College
Кампус Редовно обучение 52 - 60 седмици Септември 2020 Канада Мисисага Windsor Торонто Скарбъроу Oshawa Лондон магер Хамилтън Брамптън + още 8

Тази програма подготвя студентите за преследване на традиционна кариера като адвокат, работещ под прякото ръководство на адвокат. Правните чиновници са наети в различни сфери, включително адвокатски кантори, корпорации, организации с нестопанска цел и компании за недвижими имоти за недвижими имоти.

правосъдие проучвания диплома - правоприлагането

Bow Valley College
Кампус Редовно обучение 16 месеца Запитване на информация Канада Калгари

Вие ще станете много важна част от системата, която е в основата на нашето общество, което прави разликата в областта на правосъдието и вашата общност.

Диплома за юридически асистент

Reeves College
Кампус Редовно обучение 43 седмици Септември 2020 Канада Калгари Летбридж Едмънтън + още 2

Станете неразделна част от адвокатска кантора, като влезете в програмата на правния сътрудник на Reeves College . Правните асистенти са добре уважавани и добре платени членове на правен екип. Дискусионната програма "Правен асистент" в Reeves College ви обучава да влезете в предизвикателния и завладяващ свят на правото.