Pravnikursove.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Правните дипломи са най-често срещани в Обединеното кралство, където те са курс за следдипломно обучение в Англия и Уелс. В британското законодателство дипломите са известни като "Професионални изпити" (CPE) или "Graduate Diplomas in Law" (GDL) и се използват за квалификация на ненавършили право за кариера по право. Тези дипломи понякога се наричат ​​курсове по преподаване на закон, тъй като позволяват на студентите да преобразуват бакалавърските си или висшисти в юридически степени.

Законните дипломи могат да се приемат като редовни или непълен курс и обикновено се завършват за период от една до три години, в зависимост от изискванията на курса и интензивността на обучение. Законовите дипломи варират от пълна квалификация до кредитиране на степен по право, в зависимост от възлагащата институция и метода на обучение. Някои дипломи по право включват курсова работа, докато други са базирани на научни изследвания и оценяват въз основа на писмена дисертация.

Във Великобритания законните дипломи се уреждат от Закона за обществото на Англия Уелс и са предназначени да позволят на студенти от различни академични среди да преследват закона като кариера. Другите настоящи и бивши държави или региони на Британската общност често предлагат подобни курсове по право. В Южна Африка дипломите за следдипломно право по принцип служат като формална специализация в рамките на правна област. В Италия и Франция успешното завършване на степен по право и професионален изпит дава право за диплома, след което студентът може да положи клетва, необходима за упражняване на правото.

Ако имате бакалавърска или висше образование и бихте искали да се занимавате с кариера, използвайте списъка по-долу, за да намерите законни дипломи. Можете да научите повече за всеки курс, като кликнете върху "Прочетете ме" и след това се свържете директно с офиса за приемане, като използвате формуляра на страницата.

Резултати Filter

Завършил диплома по право (GDL) - редовно

University of Law GDL Courses
Кампус Редовно обучение 9 месеца Януари 2020 Великобритания Бирмингам Guildford Лондон Лийдс Хонг Конг + още 4

Разгледайте случая с нашата уникална модулна диплома по право (GDL). Уникалният GDL на Университета по право (ULaw) разпределя натоварването за по-добър подход. Нашата модулна GDL дава възможност на студентите да се потопят напълно в закона в кратък период от време.

Диплома по право (GDL) - вечер на непълен работен ден

U Law Hong Kong
Кампус Задочно обучение 21 месеца Запитване на информация Хонг Конг

Уникалният GDL на Университета по право (ULaw) разпределя натоварването за по-добър подход. Нашата модулна GDL дава възможност на студентите да се потопят напълно в закона в кратък период от време.

Курс по правна практика (LPC) - непълен работен ден

The University of Law Postgraduate Programmes
Кампус Задочно обучение 22 месеца Запитване на информация Великобритания Лондон Бирмингам Манчестър Бристол Лийдс четене Ливърпул Нотингам + още 7

Ако имате право или диплома за висше образование и искате да тренирате като адвокат, ние предлагаме три варианта, включително магистър по право, бизнес и мениджмънт, за да направят бизнеса ви готов.

Диплома по право

LSBF Singapore
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 8 - 12 месеца Ноември 2019 Сингапур

Основната цел на дипломата по право е да даде на студентите правни знания и практически поглед върху работата на правната индустрия. По-специално студентите ще получат представа за работата на адвокатските кантори и ролята, която могат да играят в адвокатските кантори в Сингапур.

Диплома за юридически асистент

Reeves College
Кампус Редовно обучение 43 седмици Септември 2020 Канада Калгари Летбридж Едмънтън + още 2

Станете неразделна част от адвокатска кантора, като влезете в програмата на правния сътрудник на Reeves College . Правните асистенти са добре уважавани и добре платени членове на правен екип. Дискусионната програма "Правен асистент" в Reeves College ви обучава да влезете в предизвикателния и завладяващ свят на правото.

PG Dip Международна търговия и търговско право

University of Essex Online
Онлайн обучение Редовно обучение 16 месеца Отворено кандидатстване Великобритания Колчестър

Нашият курс по международно търговско право и търговско право PG Dip предлага висококвалифицирана квалификация, предназначена да надгражда вашите знания от програмните модули на PG Cert и да въведе умения и методи за правни изследвания, международни превози на стоки, международно частно право, право на интелектуална собственост и международното разрешаване на търговски спорове.

специализирана диплома по правата на човека и международното хуманитарно право

Université Catholique de Bukavu
Кампус Редовно обучение Февруари 2020 Демократична Република Конго Букаву

Католически университет Букаву организира DES (Специализирани изследвания диплома) в правата на човека и международното хуманитарно право, чрез Регионалния център за правата на човека и международното хуманитарно право (CERDHO) на Факултета по право ,

диплома по международни права на човека и хуманитарно право

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 4 семестри Април 2020 Германия Франкфурт на дер Одер + още 1

В някои професионални ситуации, възможността или необходимостта от предприемане на следдипломно обучение може да бъде ограничена до получаване на степен LL.M. За някои участници нуждата от участие в следдипломно проучване може да бъде ограничена или до получаване на широко разбиране на областта, или до фокусиране върху много специфичния предмет.

Диплома за завършено висше образование по интелектуална собственост

University of Technology Sydney
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 1.5 години Януари 2020 Австралия Сидни + още 1

UTS е установила опит и репутация за предоставяне на курсове, свързани с нуждите на професиите, свързани с патентите и търговските марки. Програмата за интелектуална собственост на UTS е първата в австралийския университет, която отговаря на всички образователни изисквания за регистрация като регистриран прокурор в Африка и Австралия и Нова Зеландия в рамките на Адвокатския съвет на Trans-Tasman IP, както и регистрация като австралийски търговски марка адвокат.

съдебна диплома

triOS College
Кампус Редовно обучение 52 - 60 седмици Септември 2020 Канада Мисисага Windsor Торонто Скарбъроу Oshawa Лондон магер Хамилтън Брамптън + още 8

Тази програма подготвя студентите за преследване на традиционна кариера като адвокат, работещ под прякото ръководство на адвокат. Правните чиновници са наети в различни сфери, включително адвокатски кантори, корпорации, организации с нестопанска цел и компании за недвижими имоти за недвижими имоти.

BTEC диплома по бизнес право

Leadership Community College KSA
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Саудитска Арабия Джеда

Диплома от Business (специализация по право)

Graduate Diploma in Law (GDL)

BPP University
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания Манчестър Лондон Бирмингам + още 3

The Graduate Diploma in Law (GDL) is the conversion course for non-law graduates who want to qualify as either solicitors or barristers. We have created additional professional skills workshops to help boost your practical skills, developed in conjunction with leading law firms to prepare you for practice.

правосъдие проучвания диплома - правоприлагането

Bow Valley College
Кампус Редовно обучение 16 месеца Запитване на информация Канада Калгари

Вие ще станете много важна част от системата, която е в основата на нашето общество, което прави разликата в областта на правосъдието и вашата общност.

достъп до висше образование: закон

Kensington and Chelsea College
Кампус Редовно обучение 35 седмици Запитване на информация Великобритания Лондон

Този път е предназначен за студенти, които желаят да учат за специалност "Право" в университета, но нямат необходимите квалификации за влизане.

Разширено програма по международни правни изследвания

University of Deusto
Кампус Редовно обучение 10 седмици Септември 2020 Испания Билбао

Международни изследвания в Юридическия факултет на Дюсто имат дългогодишен опит както в областта на преподаването и в областта на научните изследвания (Erasmus Mundus Плюс това, европейските проекти H2020).