Договорно право за бизнесмени

Този курс по договорно право ще даде възможност на ръководителите да комуникират и да работят по-ефективно в международната бизнес среда, като подобрят способността си да четат, разбират и управляват международни договори, изготвени на английски език.

Ще разберете основните принципи на английското договорно право и общите принципи на правото, които са в основата на международните договори. Вие ще можете да видите как всичко това се отнася до начина, по който се тълкуват и изготвят договорите, както и да разберете как се изгражда и тълкува договорната отговорност.

Този кратък курс по договорно право е с висока степен на участие и ще ви даде възможност да се включите в интерактивно обучение с преподавателя, както и всеки друг чрез практически упражнения. Също така ще бъде поставен акцент върху собствените договори на делегатите и работата в ход по време на курса.

Изисквания за курса

  • Образование - бакалавърска степен или еквивалентна квалификация за висше образование или подходящ трудов опит
  • Английски език - Обща европейска рамка (CEF) Ниво B2 * или еквивалент (всички учебни и учебни материали се предоставят само на английски език)

* Моля, обърнете внимание на онези, които имат ниво B1 на английски език и ще бъдат разгледани съответните доказателства за по-нататъшно проучване.

Програма с обучение на:
Английски
Последна актуализация June 2, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Окт. 2019
Duration
Редовно обучение
Price
1,790 GBP
По място
По дата
Start Date
Окт. 2019
Крайна дата за записване