Filter
Докторантура
Великобритания Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура в Великобритания - Научете повече за докторантури в Великобритания

Студентите, които имат интерес в една специфична област — наказателно право, права на човека, градско планиране, екологично право или международно право, — могат да кандидатстват за докторски програми по право. Тези програми съществуват за тези, които искат за разширят и задълбочат познанията си в някоя една област на право.  

An LLM ви позволява да законно арбитраж свадите във всяка област на специализация кариера. Магистър по право дава богатство от знания, повечето хора, които завършват от тази степен могат да специализират във всяка област на правна защита.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Докторантура Великобритания - Запишете се за докторантура в Великобритания. Всичката информация за докторантури тук. Контактирайте университетите в Великобритания тук!

Научете повече Свиване

Резултати

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

С утвърдени изследователски центрове и връзки с водещи институции по целия свят, юридическото училище е динамичен център за докторантура. ... [+]

Общ преглед на изследванията

С утвърдени изследователски центрове и връзки с водещи институции по целия свят, юридическото училище е динамичен център за докторантура.

Докторска степен е най-напредналата форма на следдипломно обучение. Тя се присъжда за успешното завършване на научни изследвания, устни изпити и заключителна дисертация.

В училището ние насърчаваме върховите постижения в областта на научните изследвания, като признаваме, че висококачествените правни изследвания могат да приемат много различни форми. Ние използваме разнообразни изследователски методи в нашите проекти.... [-]

Великобритания Нотингам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 6 търсене на докторантура по право juris doctor
Кампус
Научете повече на английски
SOAS University of London

LLM (магистър по закони) позволява на студентите да създадат своя собствена програмна структура, избирайки курсове от широк спектър от предмети и перспективи, включително ... [+]

Начин на посещение: на пълно или непълно работно време

LLM (магистър по закони) позволява на студентите да създадат своя собствена програмна структура, избирайки курсове от широк спектър от предмети и перспективи, включително сравнително регионално право, търговско право, право и развитие, търговско право (включително банково, авторско и патентно право) , правата на човека, правото на околната среда, ислямското право, решаването на спорове и международното право.... [-]

Великобритания Лондон
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски