Pravnikursove.com

Докторантура в Гамбия - Научете повече за докторантури в Гамбия

Докторантура по право, която също се нарича LLD или LD, е напреднала следдипломна образователна степен, която се придобива след извършване на разширени изследвания в област на право.

Един LLM (магистър по право) е следдипломна степен за студенти, които учат право. Тя обикновено е предназначена за специалисти по право и студенти, които искат да придобият знания в областта на специализиран закон като международен или данъчното законодателство.

Изключително силна липса на ресурси, съчетани с лошо икономическо положение е направила Гамбия лош избор за тези, които търсят една степен по-високо образование. Въпреки, че броят на образованите Gambians е във възход, той все още е далеч по-ниска от международната средното.

Докторантура Гамбия - Запишете се за докторантура в Гамбия. Всичката информация за докторантури тук. Контактирайте университетите в Гамбия тук!

Резултати Filter

Д-р в международното право и правото на договора

EUCLID (Euclid University)
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 4 години Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Вашингтон Гамбия Гамбия Онлайн + още 3

Една от световните докторски програми по международно право, предлагана от самата междуправителствена организация съгласно международното право.