Filter
Докторантура
Демократична Република Конго Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура в Демократична Република Конго - Научете повече за докторантури в Демократична Република Конго

Степента „доктор на право“ осигурява качествена подготовка за ръководни позиции в областта на бизнеса, държавния или правния сектор. Такива докторски програми са добър начин да придобиете висока подготовка чрез извършване на изследвания и академичен подход.

Един LLM (магистър по право) е следдипломна степен за студенти, които учат право. Тя обикновено е предназначена за специалисти по право и студенти, които искат да придобият знания в областта на специализиран закон като международен или данъчното законодателство.

Студентите, които обичат да се запознаят с културно-специфична кухня и развлечения може да се радват да ходят на училище в ДР Конго (Заир), като храна и музика са две от най-популярните забавления за страната 'S. Стотици различни етноси наричат ​​дома на държавата, и на френски език е най-често от 242 говорими езици.

Докторантура Демократична Република Конго - Запишете се за докторантура в Демократична Република Конго. Всичката информация за докторантури тук. Контактирайте университетите в Демократична Република Конго тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Демократична Република Конго
Тип на обучение
Темпо на обучение
L’Université Catholique Du Congo

Докторската програма може да бъде завършена чрез сумирането на висшето образование в каноничното право. ... [+]

Създаден от Националната епископална конференция на Конго и канонично издигнат от Конгрегацията за католическо образование, Факултета по църковно право възнамерява да насърчи по-задълбочено обучение и изследователска дейност в строга канонична науката в хармония с римското право, модерният гражданско право африканските обичаи.

По този начин тя формира експертите в каноничното право, в дух на обслужване и общо вярност към Магистериумът. Тези експерти ще се прилагат в допълнение към inculturation на каноничните закони в Африка ", без да нарушават закона на Бога и на великия дисциплината на Църквата".... [-]

Демократична Република Конго Киншаса
Февруари 2020
Френски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски