Filter
Докторантура
Испания Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура в Испания - Научете повече за докторантури в Испания

Степента на доктор по право осигурява брой предимства в тази професионална и академична област. Между предимствата на тази степен са възможност за интензивни академични изследвания, чрез което студентът развива умения за критически и систематически анализ, които са необходими за работа с информация.

Тези, които имат професионална степен по право могат да следват напреднал научна степен в Masters на закона, който е съкратен като Магистър по право. За да се вземе на курса, трябва да имате първа степен по право, както и богат опит област. Тя се предлага в различни страни от цял ​​свят.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Докторантура Испания - Запишете се за докторантура в Испания. Всичката информация за докторантури тук. Контактирайте университетите в Испания тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Universidade da Coruña

Докторската програма в Иберо-американската Административно право е официален intercollegiate заглавие, което има за цел да се обучават в Латинска Америка лекари в публичн ... [+]

Въведение

програма Доктор по Административно право Iberoamericano Тя е официален intercollegiate заглавие, което има за цел да се обучават в Латинска Америка лекари в публичното право с правомощия да развиват научни и професионални дейности за предпочитане, свързани с публичните администрации.

Участващите университети:

Universidade га Коруня, Испания (координатор) Университет на Монтевидео, Уругвай Университет Сейнт Томас де Акино в Тунджа, Колумбия Hispanoamericana университет, Никарагуа Universidad Monteávila, Венецуела Университет на Гуанахуато, Мексико Universidad Veracruzana, Мексико Националния университет Североизточна Аржентина Университет за Piura, Перу Universidad Nacional дел Litoral, Аржентина Свободен Университет, Факултет по право, Коста Рика Защо се проучи степента ... [-]
Испания А Коруня
Септември 2020
испански
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски
Universidade da Coruña

Програмата Доктор по право е официален обучение университетска диплома, която се занимава с правни и социални изследвания. ... [+]

Въведение

Програмата Доктор на юридическите науки Тя е официален обучение университетска диплома, която се занимава с правни и социални изследвания Тя има за цел да се обучават на методически и инструментални умения за разработване на изследователски проекти в закона и социалните науки:

Адвокати форма изследователи могат да се предприемат, директен, участва и координира научните изследвания да предлага решения на различните проблеми от правно естество, повдигнати от галисийски, национално и международно реалност. Позволете докторска специализация в изследванията си за обучение в рамките на правната учен знания. Подгответе юридически изследователски екипи да управляват и да поемат академично ръководство в тяхната професионална или преподавателска практика, чрез прилагането на методи и техники за изследване на правните науки. методически насърчаване на обучението на бъдещите университетски преподаватели и в отговор на образователни и научни нужди на университетската система. Насърчаване на създаването на международни мрежи за научни изследвания и адрес на юридически справки от интердисциплинарен перспектива, която позволява на надарени с цялостно обучение в областта на правни изследвания Защо се проучи степента ... [-]
Испания А Коруня
Септември 2020
испански
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски