Filter
Докторантура
Италия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура в Италия - Научете повече за докторантури в Италия

Ако имате степен „доктор по право“, това потвърждава академичните ви постижения и професионален интерес в съответна област на право. Чрез следване в докторат по право студентите си осигуряват изключително добра и качествена подготовка за упражняване на право и юридически професии.

Един LLM (магистър по право) е следдипломна степен за студенти, които учат право. Тя обикновено е предназначена за специалисти по право и студенти, които искат да придобият знания в областта на специализиран закон като международен или данъчното законодателство.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

Докторантура Италия - Запишете се за докторантура в Италия. Всичката информация за докторантури тук. Контактирайте университетите в Италия тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Scuola Superiore Sant'Anna

Докторската програма по Физическо лице и правна защита се характеризира със силна ангажираност към интердисциплинарност. Доцент доктор. кандидати, включени в програмата, ... [+]

The Програма докторанти в отделния човек и правна защита се характеризира със силна ангажираност към интердисциплинарност. Ph.D. кандидати, включени в програмата, се специализират в една от следните области:

частното право сравнителна частно право Европейско и сравнително публично право конституционно право правната теория наказателно право

Програмата се състои от следните учебни програми:... [-]

Италия Пиза
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски