Pravnikursove.com

Докторантура в Колумбия - Научете повече за докторантури в Колумбия

Степента „доктор на право“ се придобива чрез следване в докторати и други следдипломни програми. Степента е високо реномирана в правната сфера и подразбира подготовка на изследвания в съответната област на право. Завършилите с такава степен могат да допринесат за развитието на правната област.  

Студентите, които преследват LLM (Магистър по право) прекарват една до две години изучаване на определен район на закона. Тяхното обучение на високо ниво подготвя ги да работят с специализации като международното право или данъчното законодателство.

Колумбия, официално Република Колумбия, е единна конституционна република, включващ тридесет и две служби.

Докторантура Колумбия - Запишете се за докторантура в Колумбия. Всичката информация за докторантури тук. Контактирайте университетите в Колумбия тук!

Резултати Filter

Доктор по юридически науки

Pontificia Universidad Javeriana
Кампус Редовно обучение 3 - 5 години Януари 2020 Колумбия Богота

Докторската степен по правни науки е създадена през 2007 г., за да насърчи академичния дебат и консолидирането на академична общност в Колумбия и Латинска Америка. Основната цел на докторантурата е да укрепи способностите на студентите да провеждат задълбочени изследвания, да генерират знания в областта на правните науки и да предлагат подходи и новаторски решения на проблемите на съвременното общество, локално и глобално. В развитието на мисията на Pontificia Universidad Javeriana , ние се стремим изследванията на докторантите да генерират въздействие в страната и региона, допринасяйки за постигането на справедливо, устойчиво, приобщаващо, демократично, солидарно и уважително общество на човешкото достойнство.