Filter
Докторантура
Мексико Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура в Мексико - Научете повече за докторантури в Мексико

Степента „доктор на право“ осигурява задълбочено изучаване на специфична област на право: международно право, търговско право, екологическо право и правата на човека. Такива образователни програми най-добре стават за тези, които имат голям интерес към научни изследвания и изграждане на академична кариера.

Един LLM е закон степен следдипломна че е преследвана от студенти, които искат да се специализират в определена област на правото. Завършилите с това специализирано обучение често са квалифицирани да работят в световен мащаб юридически среди.

Мексико, официално Съединените мексикански щати, е федерална конституционна република в Северна Америка. Работа може да изисква работна виза, което е трудно да се получи, ако просто искате да свободна практика за кратко време. Повечето от правителството, финансирани университети по градове кмета (столицата на щата) имат кратки курсове по история, гастрономия и културни предмети, повечето от тях са почти безплатно.

Докторантура Мексико - Запишете се за докторантура в Мексико. Всичката информация за докторантури тук. Контактирайте университетите в Мексико тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Universidad Autonoma de Aguascalientes

Развитие на човешките ресурси с високи академични стандарти, способни да реализират оригинален и новаторски научни изследвания, се прилагат знанията и практиката на препо ... [+]

С общо предназначение

Развитие на човешките ресурси с високи академични стандарти, способни да реализират оригинален и новаторски научни изследвания, се прилагат знанията и практиката на преподавателска дейност за качество в бакалавърски, магистърски и докторски програми в закона, за да се насърчи развитието на правната наука.

ЦЕЛИ ESPECÍIFICOS Да се ​​обучат изследователи да разработи предложения за правни изследвания на регионално и национално ниво за обогатяване на научните познания на закона. Академик форма за укрепване на програми за обучение в правните рамки. Анализирайте епистемологична-правни модели за решаване на проблеми и да направи подходящи предложения. Разработване на студентите възможност за критична оценка на методологията и инструментите, използвани в разследванията на правото в изследователската дейност, която сте избрали. Генериране на завършилите с дълбоко познаване на правните познания, за да се развива. завършил ПРОФИЛ ... [-]
Мексико Агуаскалиентес
Юли 2020
испански
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски