Pravnikursove.com

Докторантура в Нигерия - Научете повече за докторантури в Нигерия

Докторантура по право, която също се нарича LLD или LD, е напреднала следдипломна образователна степен, която се придобива след извършване на разширени изследвания в област на право.

An LLM ви позволява да законно арбитраж свадите във всяка област на специализация кариера. Магистър по право дава богатство от знания, повечето хора, които завършват от тази степен могат да специализират във всяка област на правна защита.

Нигерия, официално на Федерална република Нигерия, е федерална конституционна република, включващ 36 държави и си федералната територия Capital, Абуджа.

Докторантура Нигерия - Запишете се за докторантура в Нигерия. Всичката информация за докторантури тук. Контактирайте университетите в Нигерия тук!

Резултати Filter

M.phil / Доктор по право

Igbinedion University, Okada
Кампус Редовно обучение Март 2020 Нигерия Бенин Сити

Правната програма е съобразена след указания на Националния университет Комисията, които подчертават необходимостта от Закон завършилите да бъдат информирани и в други области на човешката дейност, като психология, икономика, философия, и т.н., така че да се оцени напълно анализиране и разбиране на важната роля че правото на играе в нигерийското общество в частност и на цялото човечество като цяло.