Filter
Докторантура
Португалия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура в Португалия - Научете повече за докторантури в Португалия

Студентите, които имат интерес в една специфична област — наказателно право, права на човека, градско планиране, екологично право или международно право, — могат да кандидатстват за докторски програми по право. Тези програми съществуват за тези, които искат за разширят и задълбочат познанията си в някоя една област на право.  

Един LLM е закон степен следдипломна че е преследвана от студенти, които искат да се специализират в определена област на правото. Завършилите с това специализирано обучение често са квалифицирани да работят в световен мащаб юридически среди.

Португалия е една от най-топлите европейски страни. Университетът програми са много достъпни. Всъщност Португалия е една от най-ниските разходи за живот на студентите. Насладете се на големите плажове в Алгарве или старите крила на историята в столицата Лисабон.

Докторантура Португалия - Запишете се за докторантура в Португалия. Всичката информация за докторантури тук. Контактирайте университетите в Португалия тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School

Програмата за докторантура в Католически Порто има за цел да обучи качествени изследователи, допринасящи за развитието на научните изследвания във Факултета, както и за к ... [+]

представяне

Програмата за докторантура в Католически Порто има за цел да обучи качествени изследователи, допринасящи за развитието на научните изследвания във Факултета, както и за критичното и отговорно изграждане на юридическите науки в Португалия.

Тази програма е предназначена за докторантите да придобият:

Компетенции, способности и методи на разследване в Закона;Систематично разбиране в областта на правната наука;Способност за проектиране, проектиране, адаптиране и извършване на разумно разследване, съобразено с изискванията, наложени от стандартите за академично качество и почтеност;Компетенции за общуване с научната общност и обществото като цяло за определена област на правото.... [-]
Португалия Порто
Октомври 2019
Portuguese (Portugal)
Редовно обучение
Задочно обучение
8 - 12 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Católica Global School of Law

Новият доктор програма има за цел да се създаде реално изследователска общност на учени, чиято работа се наблюдава и ръководи от най-добрите международни стандарти в обла ... [+]

Global Ph.D. Програма

Новият доктор програма има за цел да се създаде реално изследователска общност на учени, чиято работа се наблюдава и ръководи от най-добрите международни стандарти в областта.

ЗАЩО A GLOBAL Д-Р ПРОГРАМА

Изцяло финансиран A Ph.D. програма

Католика Global училище на закона се приемат молби от страна на квалифицирани кандидати за докторска степен Global Програма. Допуснатите кандидати получават отстъпка от учебната такса и месечна стипендия изчислена за покриване на живот на техните разходи, както докторанти в Лисабон.... [-]

Португалия Лисабон
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
8 семестри
Кампус
Научете повече на английски