LAWSTUDIES

Докторантура в Португалия - Научете повече за докторантури в Португалия

Степента „доктор на право“ осигурява качествена подготовка за ръководни позиции в областта на бизнеса, държавния или правния сектор. Такива докторски програми са добър начин да придобиете висока подготовка чрез извършване на изследвания и академичен подход.

Португалия, официално Португалската република, е държава, разположена в Югозападна Европа на Иберийския полуостров. Португалия е на 900 години, и въпреки че има сравнително малка площ, тя изигра решаваща роля в световната история. Universidade DO Porto е най-популярната от чужденци, които се състоят от 11 процента чуждестранните студенти.

Докторантура Португалия - Запишете се за докторантура в Португалия. Всичката информация за докторантури тук. Контактирайте университетите в Португалия тук!

Резултати Filter

глобалната Ph.D. програма

Católica Global School of Law
Докторантура
Окт. 2020
<
Редовно обучение
<
8 семестри
Английски
Кампус

Новият доктор програма има за цел да се създаде реално изследователска общност на учени, чиято работа се наблюдава и ръководи от най-добрите международни стандарти в областта. ...

Научете повече

Доктор по право

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
Докторантура
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
8 семестри
Portuguese
Кампус

Програмата за докторантура в Католически Порто има за цел да обучи качествени изследователи, допринасящи за развитието на научните изследвания във Факултета, както и за критич ...

Научете повече