Закона за LLB

Общ преглед

Описание на програмата

Обзор на курса

Учете в традиционен университет с червена тухла, където законът се преподава от 1927 г. Тази практическа програма предоставя основите на правните знания, необходими, ако възнамерявате да влезете в практика.

Възможностите за придобиване на практически умения включват платен летен стаж със специализирана местна адвокатска кантора, радари и мини-ученици, управлявани в партньорство с Wilberforce Chambers, които предлагат опита от работата на адвокатите.

Също така ще получите възможността да помогнете на гражданите по реални правни въпроси чрез нашия модул „Правна клиника“.

Как ще учите

През цялата си степен се очаква да учите 1200 часа годишно. Това се базира на 200 часа на 20 кредитни модула. И включва планирани часове, време, прекарано за настаняване и независимо обучение. Как това време разделено между всеки от тях варира всяка година и зависи от курса и модулите, които изучавате.

6 причини да изучавате Право в Хъл

 1. 99% оценка на работоспособността на завършилите *
 2. Научете законните въжета в нашата макетна съдебна зала
 3. Възможности за даване на правни съвети на реални клиенти
 4. Насладете се на близка подкрепа в нашата приятелска юридическа школа
 5. Богатство на извънкласни дейности
 6. Тествайте уменията си в състезания по право общество

122482_5ee0d7414354b108f5d08460962f30771139d9e34e50744e752a79dc904fcd_1280.jpgsucco / Pixabay

Вашите бъдещи перспективи

 • адвокат
 • адвокат който пледира
 • Правен изпълнителен директор
 • банкер
 • мениджър
 • учител

Всички сме за подготовка за вашата кариера. Всъщност ние спечелихме награди за начина, по който насърчаваме студентите да се ангажират с клиенти в реални ситуации.

Уменията и знанията, които ще придобиете тук, могат да отворят кариерата в роли както вътре, така и извън правната област.

Разгледайте виртуалната обиколка

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/law

* Процент студенти, които работят или продължават да учат в рамките на шест месеца след завършването: Обединено кралство, постоянно пребиваващи в първа степен; Проучване на дестинации за напускащи висше образование за учебната 2016/17 г., публикувано от HESA 2018

Изисквания за вход

Жители на Великобритания

Точките могат да бъдат от всякаква квалификация по тарифата на UCAS, но трябва да включват най-малко 80 точки от

 • Нива
 • BTEC Спомагателна диплома, диплом или разширена диплома
 • OCR Cambridge Техническа уводна грамота, диплома или разширена диплома
 • CACHE диплома или разширена диплома
 • Ирландски сертификат за напускане
 • Шотландски висши
 • Уелска бакалавърска диплома за напреднали
 • или комбинация от подходящи квалификации за ниво 3

Алтернативни квалификации

 • IB диплома: 30 точки
 • Достъп до диплома за висше образование: Преминете с 45 кредита по заслуга

Международни студенти

Ако се нуждаете от студентска виза от ниво 4 за обучение или ако първият ви език не е английски, ще трябва да предоставите приемливи доказателства за нивото на владеене на английски език.

Този курс изисква академичен IELTS 6.5 като цяло, с не по-малко от 5,5 във всяко умение.

Ако вашият английски в момента не достига необходимия стандарт на университета за тази програма, може да се заинтересувате от един от нашите курсове по английски език.

Ако вашият английски в момента не достига необходимия стандарт на университета за тази програма, може да се заинтересувате от един от нашите курсове по английски език.

Ако искате повече информация за тази програма от University of Hull моля попълнете формата и прочетете нашата политика за поверителност.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Научете повече

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Свиване