Преглед

Тази квалификационна степен по право обхваща основите на английското законодателство и ви позволява да се специализирате в области от темата според вашите собствени интереси.

Този курс отговаря на търсенето от висококвалифицирани студенти, които желаят да изучават правото като академична дисциплина, независимо дали желаят да преследват кариера в правна практика.

Може да кандидатствате в началото на втората година, за да бъдете прехвърлени в едно от четиригодишните степени на училището, които включват година в чужбина, изучавайки правото на тази страна. Училището има партньорски училища в Австралия, Канада, Китай, Европа, Нова Зеландия, Сингапур и САЩ.

Това е изключително конкурентноспособно и трансферът не трябва да се приема. За онези, които възнамеряват да следват правна кариера, обосновката в различните правни системи ще се окаже много привлекателна за бъдещите работодатели и по-специално за водещите международни фирми на адвокати.

Година първа

През първата година ще вземете основните модули в Основите на чуждата, договорното право, публичното право и разбирателството.

Година две

През втората година ще приемете допълнителни основни модули в наказателното право, поземленото право и (в момента) правото на Европейския съюз, както и незадължителните модули по право и / или модули извън училището.

Трета година

През третата година ще вземете последния основен модул в Закона за доверието, както и незадължителни модули и / или модули отвън извън училището.

Ако сте избрали да преминете на една от нашите четиригодишни степени, ще прекарате третата си година в партньорско училище в друга страна. След това ще се върнете в Нотингам, за да завършите четвъртата и последната си година на обучение (както е описано по-долу).

LLB Law като четиригодишна степен

Ако бъдете прехвърлени на една от четирите години, ще прекарате третата си година в партньорско юридическо училище в друга страна. Това може да бъде в Австралия , Америка , Канада , Европа (различни страни) , Хонг Конг , Нова Зеландия или Сингапур .

Открийте повече.

Изисквания за вход

Нива: AAA, с изключение на общите изследвания и критичното мислене

Всички теми от ниво А в областта на изкуствата, хуманитарните науки, науките и социалните науки се считат за приемливи (с изключение на общите изследвания и критическото мислене). Обикновено обаче офертите не се правят на студенти, представящи повече от един нетрадиционен или практически предмет (като изкуство, изкуство и дизайн, компютърни и информационни технологии, танци, театрални и театрални изследвания, графики, медии и комуникационни изследвания, физическо възпитание). По-висок резултат в изследването LNAT може да се изисква от кандидатите, които представят нетрадиционни субекти.

Националният тест за правоспособност на закона (LNAT)

Всички кандидати, включително кандидатите за възрастни и за чужбина, трябва да вземат изпита по "Национален правоспособност" (LNAT), ако кандидатствате за 2018 г. (или за по-късно влизане до 2019 г.) за бакалавърска степен в университета в Нотингам.

Изисквания на английски език

IELTS: 7.0 (не по-малко от 7.0 във всеки елемент)

За подробности относно други тестове и квалификации по английски език, които приемаме, моля, вижте нашата страница за изисквания за влизане .

Уча в чужбина

На този курс можете да кандидатствате за преминаване към четиригодишна степен и да прекарате третата си година в чужбина в Австралия, Канада, Китай, Европа, Нова Зеландия, Сингапур или САЩ. Това е конкурентен процес, зависещ от задоволително представяне и в зависимост от наличността.

Ще имате възможност да разширите хоризонтите си и да подобрите възможностите си за намиране на работа, като преживеете друга култура. Преподаването обикновено е на английски език; Възможно е обаче да имате възможност да учите на друг език, ако имате достатъчно умения.

За тези, които възнамеряват да следват правна кариера, обосновката в различните правни системи ще се окаже много привлекателна за бъдещите работодатели и по-специално за водещите международни фирми на адвокати.

Кариери

Този курс ще ви предостави задълбочено познаване на английското право и задълбочено разбиране на областите, в които избирате да се специализирате.

Голяма част от нашите завършили завършват юридическо обучение, съответстващо на това на адвокат (юридически курс) или адвокат (Bar Professional Training Course).

Тези, които търсят кариера извън закона, използват степента си, за да получат достъп до голямо разнообразие от професии и организации като консултантски услуги, консултантски услуги за бизнеса, маркетинг, държавна служба, връзки с обществеността, счетоводство и кампании.

Професионално признание

Този курс е признат от Съвместния съвет по академични степени на Органа за регламентиране на адвокатите и на Съвета за стандарти за адвокати като квалификационна степен по право.

Отвъдморска практика

Завършилите право в Университета в Нотингам може да имат право да практикуват в чужбина, включително в Хонг Конг, Индия, Малайзия, Пакистан, Нигерия и Сингапур, където може да бъде постигнато допускане до адвокатската колегия при спазване на условията на юрисдикцията.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 12 курсове в University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Последна актуализация Февруари 18, 2019