Filter
Курсове
Германия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове в Германия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Германия

В курсовете по право се изучават такива дисциплини и теми като търговско право, теория на нормативните актове, право на интелектуалната собственост и много други. Повечето на тези специализации включват лекционни курсове, които повдигат проблеми на регулаторно право и трендове в определена правна област.

Тези, които имат професионална степен по право могат да следват напреднал научна степен в Masters на закона, който е съкратен като Магистър по право. За да се вземе на курса, трябва да имате първа степен по право, както и богат опит област. Тя се предлага в различни страни от цял ​​свят.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Курсове в Германия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Германия. Спестете време, научете цялата информация за курсове директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Justus-Liebig-Universität Gießen

Всички наши курсове са предназначени да предават знания в най-популярните области на международното и сравнителното право. Курсовете, всички те се преподават на английски ... [+]

. Добре дошли в Американско-германското летно училищеПрекарайте лятото в сърцето на Европа

Юридическият факултет в университета Justus Liebig Giessen, юридическият университет Marquette University и University of Wisconsin Law очакват да приемат студенти от цял свят за 12-ата американско-германска лятна юридическа школа в Гисен.

Програмата съчетава висококачествено обучение с широк спектър от културни и социални дейности.... [-]

Германия Гисен
Юли 2020
Английски
Редовно обучение
4 седмици
Кампус
Научете повече на английски
Justus-Liebig-Universität Gießen

Академичната част на нашата програма е предназначена да обучи участниците в изключително важните области на иновациите и регулацията в фармацевтиката и MedTech. Поради ин ... [+]

Добре дошли в Международния летен университет в ГисенПрекарайте лятото в сърцето на Европа

Юридическият факултет, Факултетът по икономика и бизнес изследвания и Медицинският факултет на Юстиус-Либиг-Университет Гисен очакват да приемат студенти от цял свят за 16-ия Международен летен университет в Гисен, Германия по иновации и регулиране в Pharma и MedTech.

Програмата съчетава висококачествено обучение с широк спектър от културни и социални дейности.... [-]

Германия Гисен
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 седмици
Кампус
Научете повече на английски