Pravnikursove.com

Курсове в Германия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Германия

В курсовете по право се изучават такива дисциплини и теми като търговско право, теория на нормативните актове, право на интелектуалната собственост и много други. Повечето на тези специализации включват лекционни курсове, които повдигат проблеми на регулаторно право и трендове в определена правна област.

Тези, които имат професионална степен по право могат да следват напреднал научна степен в Masters на закона, който е съкратен като Магистър по право. За да се вземе на курса, трябва да имате първа степен по право, както и богат опит област. Тя се предлага в различни страни от цял ​​свят.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Курсове в Германия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Германия. Спестете време, научете цялата информация за курсове директно тук!

Резултати Filter

Американско - германско лятно юридическо училище по международно и сравнително право

Justus-Liebig-Universität Gießen
Кампус Редовно обучение 4 седмици Юли 2020 Германия Гисен

Всички наши курсове са предназначени да предават знания в най-популярните области на международното и сравнителното право. Курсовете, всички те се преподават на английски език, съчетават висококачествено обучение с широк спектър от културни и социални дейности. В допълнение към академичната част на програмата, две тридневни посещения в Берлин и Брюксел ще добавят практически елемент към съдържанието, което се изучава в клас.

Международен летен университет в Хесен - иновации и регулация във фармацията

Justus-Liebig-Universität Gießen
Кампус Редовно обучение 4 седмици Запитване на информация Германия Гисен

Академичната част на нашата програма е предназначена да обучи участниците в изключително важните области на иновациите и регулацията в фармацевтиката и MedTech. Поради интердисциплинарната си ориентация (фармакология / икономика / MedTech / Law всяка седмица) програмата е насочена към студенти и докторанти, както и към млади професионалисти, които имат познания, напр. В областта на правото, икономиката, мениджмънта, медицината, фармацията или подобен. В допълнение към академичната част на програмата, две тридневни екскурзии до Берлин и Брюксел и двудневни екскурзии до водещи фармацевтични компании ще добавят практически елемент към съдържанието, което се изучава в класа.