Filter
Курсове
Южноафриканска Република Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове в Южноафриканска Република. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Южноафриканска Република

Брой образователни институции предлагат курсове по право. Адвокатски курсове по право се предлагат и в университети. Всеки от вариантите включва онлайн обучение или редовни занятия в аудитория. Различните видове курсове помагат студентите да изберат най-удобната форма и да подобрят знанията си в определена област на право.

An LLM ви позволява да законно арбитраж свадите във всяка област на специализация кариера. Магистър по право дава богатство от знания, повечето хора, които завършват от тази степен могат да специализират във всяка област на правна защита.

Една страна, разположена на южния край на Африка, Южна Африка, има богата култура, която ти никога няма да получи достатъчно от време на турне или учат тук. Езиците тук включват африканер и английски език, както и холандски. В колежа живот на по-голямата южноафриканска университет, Университета в Йоханесбург или друг университет ще бъде против разпенващ. Ще се влюбите взаимодействаме с Bantus тук и тропически климат на региона.

Курсове в Южноафриканска Република - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Южноафриканска Република. Спестете време, научете цялата информация за курсове директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

University of Johannesburg

Тези кратки учебни програми са специално разработени, за да отговорят на потребностите, които са идентифицирани на работното място. Изисква се посветен ангажимент от лица ... [+]

„Изключителните адвокати и стабилната правна система са предпоставка за всяко цивилизовано общество. Правната система предоставя правилата, в които действат държавната администрация, бизнесът, хората и организациите, всъщност цялата общност. Във всяка държава, в която законът цари върховно, адвокатите трябва да прилагат законови правила и да действат като пазачи, за да гарантират, че всички се придържат към нормите на обществото. Тъй като законът играе огромна и всеобхватна роля, правните изследвания обхващат широко и вълнуващо поле: правилата на трудния бизнес свят и бизнес субектите, действащи в него, защитата на правата на човека, интимните семейни отношения, преследването на престъпници и сключването на договори, да назовем само няколко. ”Това са думите на декана на Юридическия факултет, проф. LG Mpedi .... [-]

Южноафриканска Република Йоханесбург
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски