LAWSTUDIES

Курсове по Юридически английски в Бостон. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Юридически английски в Бостон

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Адвокати и други юристи използват уникална форма на английски език в работата си. Често наричан "Юридическият текст " или "lawspeak, " тази форма на английски език се използва терминология и граматиката, че не се среща често. Някои студенти могат да се възползват от един курс, посветен на този правен английски.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Чарлстън е първият квартал, за да изскочи в Бостън по-късно става град през 1848 година. Той има една общност колеж и завършва училище, направена от местен многопрофилна болница.

Курсове Юридически английски в Бостон - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Юридически английски в Бостон. Цялата информация тук!

1 резултата за Юридически английски, Бостон Filter

Правен английски институт

Suffolk University Law School
Курсове
Септ. 2021
<
Редовно
<
3 седмици
16 May 2021
Кампус

Юридическият английски институт е отворен за всички международни студенти по магистърски програми по Suffolk, за да се уверят, че разполагат с необходимите инструменти за успе ...

Научете повече