LAWSTUDIES

Курсове по Юридически английски в Кливланд. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Юридически английски в Кливланд

Адвокатските курсове по право са добра възможност да развиете професионалните и личните си качества; те може да се съчетават с работа или с друго образование. Учебната програма на такива курсове обикновено се фокусира върху актуалните проблеми на право, такива като интелектуална собственост или търговско право.

Един курс по юридически английски език ще помогне адвокати и други юристи-добра представа за тон и лексика за правна писане. Това може да осигури професионална ръб при изготвянето на писмени материали. Тъй като английският е правен език в Европейския съюз, това отваря вратата за адвокатска практика в световен мащаб.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Cleveland, Ohio започна като производствен център и днес е най-известен за жилища на Рок и Roll Залата на славата. Тя има доста голям брой колежи, университети и изследователски центрове.

Курсове Юридически английски в Кливланд - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Юридически английски в Кливланд. Цялата информация тук!

1 резултата за Юридически английски, Кливланд Filter

лято език и правен институт

Case Western Reserve University School of Law
Курсове
<
Редовно
<
4 седмици
Английски
Кампус

Четири седмици, лятна въведение в САЩ обичайно право и САЩ правни изследвания, писане и анализ, както и възможност за подобряване на правните владеене на английски език. ...

Научете повече