LAWSTUDIES

Курсове Юридически английски - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Юридически английски

Адвокати и други юристи използват уникална форма на английски език в работата си. Често се нарича "урежда правната регулация на " или "lawspeak, " тази форма на английски език се използва терминология и граматиката, че не е често срещана. Някои студенти могат да се възползват от един курс, посветен на този правен английски.

Какво е юридическо курс по английски език?

A правна курс по английски език преподава стила на английските юристи и адвокати и използването в писмени документи и съдебни презентации. Тя обхваща също изготвянето на писмени правни материал.

Какви са ползите от приема на курс по юридически английски?

Legal English е много по-различен от говоримия английски език. И двете местни англоговорящи и неместни англоговорящите могат да се възползват от курс по юридически английски, който ще ги научи това урежда правната регулация и да им помогне в бъдещата правна работа.

Колко струва да се вземе курс по юридически английски?

Цената за курс по юридически английски ще варира в зависимост от страната и университетът, който представя програмата.

Каква кариера Подобряване можете да очаквате с курс по юридически английски?

Един курс по юридически английски ще помогне адвокати и други юристи, по-добре се възползва от тон и лексика за правна писмена форма. Това може да осигури професионална ръба при изготвянето на писмени материали. Тъй като английският е правен език в Европейския съюз, това отваря вратата за адвокатска практика в световен мащаб.

Защо да се онлайн курс по юридически английски?

Английският е предпочитан език за легална работа в много части на света, включително САЩ, Австралия, Кения, Южна Африка и Европа. Един курс по юридически английски език осигурява основата за закон кариера.

Къде да вземе курс по юридически английски?

Много колежи и университети, които предоставят градуса право и предприсъединителните програми на право на разстояние курс по юридически английски.

Как да кандидатстваме за Legal English Course?

Търсене за вашите програми по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово форма.

2 резултата за Юридически английски Filter

лято език и правен институт

Case Western Reserve University School of Law
Курсове
<
Редовно
<
4 седмици
Английски
Кампус

Четири седмици, лятна въведение в САЩ обичайно право и САЩ правни изследвания, писане и анализ, както и възможност за подобряване на правните владеене на английски език. ...

Научете повече

Правен английски институт

Suffolk University Law School
Курсове
Септ. 2021
<
Редовно
<
3 седмици
16 May 2021
Кампус

Юридическият английски институт е отворен за всички международни студенти по магистърски програми по Suffolk, за да се уверят, че разполагат с необходимите инструменти за успе ...

Научете повече