Pravnikursove.com

Курсове - Търсене на най-добрите курсове по цял свят тук - Кратки курсове - Специализирани курсове

Курсове за адвокати развиват професионални знания и компетенции при адвокати, юристи, правни консултанти, аналитици и т.н. Курсовете за адвокати се предлагат във вид на дипломни програми, програми за сертификати и други курсове, някои от тях изискват повече време, отколкото другите. Всеки курс се фокусира върху някоя определена област на право. Университетите в държави с гражданско и общо право предлагат курсове за адвокати, които се фокусират върху особеностите на държавната правна система. Освен това, много университети същевременно предлагат курсове, които се фокусират основно върху международното право и осигуряват на студентите знания и умения за упражняване на право във всяка една юрисдикция.

Въпреки че всички курсове се фокусират върху различни области на право, всеки от тях осигурява на студентите различни предимства за бъдещата кариера. Като цяло, курсовете за адвокати дават на всеки възможност да изучават право при опитни преподаватели и добри професионалисти. Курсовете за адвокати осигуряват интересна програма, съвременни знания и качествен академичен опит. Ако имате завършен курс по право, това ви дава предимство при търсене на работа, тъй като потенциалните работодатели виждат, че сте развили задължителни умения в определена област на право и имате достатъчна подготовка и опит за упражняване на право.

Онлайн курсове за юристи са добра възможност за тези, които имат постоянна работа и други ангажименти. Курсовете по право може да се изучават онлайн, а учебните материали се осигуряват в електронна форма. За сметка на това студентите нямат нужда да пътуват и посещават часове. Интерактивният аспект на онлайн образованието дава на студентите възможност да общуват с преподаватели и състуденти директно, и придобиват умение на формулират мислите си точно и в писмена форма, което е важен и ценен навик.

Разгледайте програмите по-долу и намерете тази, която най-много ви харесва. Попълнете специална форма на страницата с програмата и се свържете с университета директно.

Резултати Filter

Бар Професионален курс за обучение (BPTC) - редовно

The University of Law Postgraduate Programmes
Кампус Редовно обучение 10 месеца Запитване на информация Великобритания Бирмингам Лийдс Лондон + още 2

Ако имате юридическа степен или GDL и желаете да се обучавате като адвокат, нашата BPTC е създадена да ви помогне да осигурите ученик. Можете да очаквате високи стандарти за преподаване от квалифицирани практикуващи с несравним опит в предоставянето на застъпничество.

Юридически английски програма

Brooklyn Law School
Кампус Редовно обучение 1 - 3 седмици Август 2020 Съединени Американски Щати Ню Йорк

В отговор на образователните нужди и изисквания на многото кандидати за магистър по право Програми за обучените в чужбина адвокати, които се интересуват от учи право в Съединените щати, Brooklyn Law School въвежда два летни курсове по юридически английски.

Международен летен университет в Хесен - иновации и регулация във фармацията

Justus-Liebig-Universität Gießen
Кампус Редовно обучение 4 седмици Запитване на информация Германия Гисен

Академичната част на нашата програма е предназначена да обучи участниците в изключително важните области на иновациите и регулацията в фармацевтиката и MedTech. Поради интердисциплинарната си ориентация (фармакология / икономика / MedTech / Law всяка седмица) програмата е насочена към студенти и докторанти, както и към млади професионалисти, които имат познания, напр. В областта на правото, икономиката, мениджмънта, медицината, фармацията или подобен. В допълнение към академичната част на програмата, две тридневни екскурзии до Берлин и Брюксел и двудневни екскурзии до водещи фармацевтични компании ще добавят практически елемент към съдържанието, което се изучава в класа.

Юридически английски институт

Suffolk University Law School
Кампус 3 седмици Септември 2020 Съединени Американски Щати Бостон

Legal English Институтът е отворен за всички международни Suffolk магистър по право на студентите да гарантира, че те разполагат с необходимите инструменти, за да премине успешно за LLM лекционни курсове.

Курс: Въведение в правната система на САЩ

Center for International Legal Studies
Онлайн обучение 8 седмици Октомври 2019 Австрия Залцбург Унгария Будапеща Полша Варшава Китай Шанхай + още 5

Този 1-кредитен курс предоставя проучване на американската правна система, начина, по който тя е организирана и как тя работи.

Диплома в паралелските проучвания

Vancouver Career College
Кампус Редовно обучение 65 седмици Септември 2020 Канада Ванкувър Abbotsford + още 1

Дипломната програма "Паралегал" във Vancouver Career College ви обучава да влезете в предизвикателния и очарователен свят на правото. Програмата съчетава административни умения с разширено юридическо обучение.

Международна и европейска данъчна програма

Eötvös Loránd University
Кампус Задочно обучение 1 година Септември 2020 Унгария Област V.

Съвременната и прогресивна учебна програма е предназначена да даде на студентите необходимите знания, за да разберат текущите данъчни въпроси на света, в който живеем. Нашият преподавателски състав осигурява добре балансирано обучение по теория и практика.

Pg cert международната търговия и търговското право

University of Essex Online
Онлайн обучение Редовно обучение 8 месеца Отворено кандидатстване Великобритания Колчестър

Нашият курс PG Cert Международно право търговията и търговското * онлайн може да се постигне като квалификация самостоятелно или да се използва като трамплин към нашата пълна LLM. Курсът дава възможност на учениците да изследват области като право на организиране на световната търговия, международното право на конкуренцията, и международна продажба на стоки.

Курс: Програма за глобален достъп за юридически изследвания в Бъркли

UC Berkeley Extension
Кампус Редовно обучение 4 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Бъркли

Имиграцията. Авторско право. Публична политика. Всички аспекти на живота ни се влияят и оформят от различните аспекти на закона. Научете как да станете един от утрешните иноватори в бързо променящия се и глобализиращ се свят чрез курсове по специалност „Правни науки“. Присъединете се към елитна група студенти, които се обучават в динамична, експериментална среда. Ще научите от преподаватели, които не само ще донесат годините си в класната стая, но и обичат да преподават право. Проучете заедно с американски студенти, които също се подготвят за напреднали в областта на правото, докато изпитват студентски живот в Бъркли, залива на Сан Франциско и Силиконовата долина.

Програма за спортно право

ESBS - European Sport Business School
Кампус Задочно обучение 3 месеца Запитване на информация Испания Валенсия

Общата цел на програмата е студентът да знае правните и правни основи на спорта.

Диплома в юридическия административен асистент

CDI College
Кампус Редовно обучение 100 часове Септември 2020 Канада Уинипег

Търсите ли кариера, която да ви даде вътрешна гледна точка относно правната система? Обучение, за да станете административен асистент! Тази динамична кариера ще ви позволи да станете добре уважавана част от правен административен екип.

Кратки курсове за повишаване на правната кариера

University of Johannesburg
Кампус Редовно обучение Януари 2020 Южноафриканска Република Йоханесбург

Тези кратки учебни програми са специално разработени, за да отговорят на потребностите, които са идентифицирани на работното място. Изисква се посветен ангажимент от лица, които решат да започнат да учат на непълно работно време, а Юридическият факултет се стреми да подкрепя студентите, където е възможно, да направят обучението си приятно и успешно преживяване.

LSAT признания подготовка за изпитването

Manhattan Prep: GMAT, GRE, LSAT Test Prep
Кампус Онлайн обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Ню Йорк

От живо в-лице и онлайн класове LSAT до онлайн уроци които можете да направите на свой собствен темп, ние имаме добра LSAT подготвям за вас.

Професионален курс за барове (BPTC)

BPP University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания Манчестър Лондон Бирмингам Бристол Лийдс + още 5

Ако целта ви е да станете адвокат, BPP University Bar's Professional Training Course (BPTC) осигурява най-доброто възможно обучение. Предлагаме застъпничество и конферентни сесии, преподавани в групи от четири, истински до живот манифестации и оценки и най-широк спектър от избираеми на всеки доставчик.

професионална отговорност

Florida Coastal School of Law
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 семестър Запитване на информация Съединени Американски Щати Джаксънвил + още 1

Това две кредит разбира се учи чуждестранни адвокати, правилата за професионална отговорност, включително държавни и Аматьорска Модел правилата на професионално поведение и водещи федерални и щатски съдебна практика по този въпрос.