LAWSTUDIES

Онлайн обучение курсове в Джаксънвил.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Джаксънвил

Брой реномирани университети с добра международна репутация и други образователни институции предлагат курсове по право за тези, които имат желание да се развиват професионално. В такива курсове се изучават актуални проблеми и тенденции в различни области на право, включително интелектуална собственост и теория на нормативни актове.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Често наричан "J-Ville", град Джаксънвил е най-многобройно население в щата Флорида. Тя получава името си в чест на седмия президент на САЩ Андрю Джаксън. В него се намират няколко институции, включително държавен университет, който предлага магистърски и докторски програми.

Онлайн обучение курсове в Джаксънвил. Спестете време и да получите цялата информация за онлайн курсове в Джаксънвил директно тук!

Резултати Filter

професионална отговорност

Florida Coastal School of Law
Курсове
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Онлайн обучение

Това две кредит разбира се учи чуждестранни адвокати, правилата за професионална отговорност, включително държавни и Аматьорска Модел правилата на професионално поведение и во ...

Научете повече