Курс за подготвяне на тестове LSAT

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Подготвяте ли се за изпит за прием в юридическо училище (LSAT)?

Регистрирайте се, за да вземете безплатен диагностичен тест, за да определите своите силни и слаби страни.

Вземете най-доброто! Говорете с нашите съветници за образование и кариера, за да научите повече за нашите онлайн курсове за подготовка на тестове, прием в университет и консултации за кариера.

Всички курсове за подготовка на тестове включват:

  • Видео уроци
  • Онлайн учебни материали
  • Практика с множество възможности за избор на банки
  • Онлайн класове на живо, водени от топ инструктори
  • Пробни изпити
  • Достъп до мобилно приложение в много случаи

Въведение

В продължение на почти десетилетие Grace Education е институт за дигитално обучение за студенти и професионалисти, съчетаващ консултации за прием и подготовка за приемни изпити за колеж, бизнес и аспирантура с услуги за настаняване на работа, консултации по управление на кариерата и обучение за развитие на лидерство, за да култивира академичен живот прогресия и продължаваща професионална еволюция.

От основаването си през 2012 г. Grace Education сътрудничи с отлични инструктори по LSAT, за да разработи цифрови, индивидуални, персонализирани курсове за подготовка на тестове, за да повиши увереността, да засили стратегиите за полагане на тестове и да подобри резултатите ви.

Вкарайте най-доброто си на LSAT с Грейс

При подготовката за прием в американски и европейски програми по юридическо училище кандидатите трябва да демонстрират определени критични четения, устни разсъждения и аналитично мислене, измерени от стандартизирания тест: LSAT.

В допълнение към обучението ни за подготовка за тестове за LSAT, много от нашите студенти също се възползват от Grace Education колеж, бизнес или треньори за прием, за да помогнат при кандидатстването си в университета и да получат достъп до силно селективни американски, британски и европейски колежи и университети.

С 97% успеваемост на студентите от основаването си през 2012 г., Grace Education помогна на стотици кандидати да получат достъп до престижни юридически програми в Харвард, Йейл, Станфорд, Колумбия и Университета на Пенсилвания, за да назовем само няколко.

Освен това много от тези студенти продължават да водят страхотна кариера с помощта на треньори от Grace Education Career и Leadership Institute.

педагогика

Грейс изгражда своя успех с изпитани методи на преподаване

Силните и слабите страни на ученика се определят чрез диагностичен тест. Неговият или нейният стил на обучение също се определя от тест за стил на обучение. След анализ студентите се сдвояват с треньор за подготовка на тестове, с когото ще организират индивидуален и индивидуален курс, който най-добре да ги подготви да постигнат най-доброто от тях на изпита.

Примерите, базирани на примери, стратегии за полагане на практически тестове, симулации на тестове и преглед са сърцевината на методите за обучение на Grace Education .

Студентите избират деня и часа на своите лични индивидуални курсове.

Предлагат се гъвкави планове за плащане.

Ние сме една от малкото фирми, които вземат предвид географските разходи за живот при нашите цени, за да направят нашите програми и услуги достъпни за всички студенти, независимо къде живеят.

Отзиви

Мислех, че LSAT курсът Grace Education е страхотен. Имах страхотен инструктор, който знаеше какво прави и можеше да преподава методиката ефективно. Материалите за курса бяха страхотни, защото предоставиха огромно количество въпроси и практически тестове, взети от предишни LSAT Чрез уроците и прегледа сам, използвайки онлайн учебните материали, успях да повиша резултата си от 18 точки от първия тест за практика до моя действителен LSAT. Този курс ми беше препоръчан от редица приятели и бях толкова доволен, че ги послушах. Откакто взех курса, го препоръчах на редица хора, които сега са се записали за курса, и съм убеден, че и те няма да бъдат разочаровани от курса. ”Кимбърли, САЩ

Курсът за подготовка за теста Grace Education LSAT работи. Независимо дали търсите голямо увеличение на резултата или просто се опитвате да получите последните няколко точки, за да постигнете идеалния си резултат, курсът Grace Education ще ви покрие. Широчината и дълбочината на материалите са ключови. Уникалната организация на реални изпитни въпроси, онлайн ресурси и ефективни инструктори е това, което наистина кара този курс да работи. Ако искате да преработите всеки въпрос, публикуван някога, всички те са в материалите. Но ако трябва да балансирате между учебната работа и този курс, уроците на Grace Education и материалите за домашни задачи правят цялото време, което прекарвате, най-ефективно. Най-добрата част е, че подходът на Grace Education към ВСИЧКИ въпроси е последователен, така че когато се насочите към един тип въпрос, който ви отклонява, вашите умения във всички видове въпроси се увеличават. Чувал съм истории за инструктори в други компании за подготовка на тестове, които „учат теста заедно със студентите“ (ужас!), Но инструкторите на Grace Education не са само първокласни, но са преминали през интензивно обучение и са достъп до обширни, продължаващи учебни ресурси. ”Сунил, САЩ

Последна актуализация Окт. 2020

За учебното заведение

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run.

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run. Свиване