Магистърска степен по Закона за забавленията

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Обобщение на курса

Развлеченията са голяма част от живота в световен мащаб в много форми като музика, филми, медии, спорт и изкуство. Това е комбинация от общество, популярна култура и търговия, а взаимодействието между тях и закона създава вълнуващ съвременен търговски обект с еклектични резултати. Това е област, дълбоко засегната от технологичния прогрес, както и бизнес адаптацията. Този курс съчетава академични анализи и елементи на търговска практика в областта на забавленията от международна гледна точка. Разнообразният характер на закона за забавленията ще ви даде възможност да следвате редица специализирани области, всички от които се основават на въпроси, свързани с договора и интелектуалната собственост.

Този курс ще бъде подходящ за завършилите юридически факултет или тези, които нямат право, които имат значителен съответен опит. Има много успешни международни дипломирани студенти от целия свят. Тя ще ви даде възможност да изследвате нови идеи, мисли и академични преживявания в благоприятна среда.

Курсът има за цел да развие вашето разбиране за това как работят ключовите области в индустрията за развлечение, да оцени въздействието на закона върху тях и да ви даде практически умения, необходими за успех в кариерата в областта на забавленията и медийното право.

Структура на курса

Следните модули са показателни за това, което ще научите по този курс.Основни модули

 • Интелектуална собственост в развлекателния бизнес
 • Дисертация по Закона за забавленията
 • Регулиране на взаимоотношенията в развлекателния бизнес
Опционални модули
 • Мърчандайзинг в развлекателния бизнес
 • Право и медии: съдържание и контрол
 • Закон за дигитални развлечения и социални медии
 • Развлекателният бизнес: регулиране, лицензиране и събития

Изисквания за вход

Трябва да притежавате диплома за отличие (горната или долната степен на втора степен, със средно 55% или повече) по право или степен с профил на уменията, който показва способност за правно обучение, но ние ще разглеждаме зрели кандидати без стандартни квалификации, които имат значителен професионален опит в съответната област.

Моля, свържете се с нас за неформална дискусия, ако не попадате в стандартната категория. Този курс е много успешно завършен от голямо разнообразие от завършили студенти. Ако Законът не е предмет на Вашата първа степен, трябва да се представят доказателства за модули на базата на право или съответния опит.

Ако първият ви език не е английски, ще ви е необходим IELTS резултат от 6,5 общо, с 6,0 за всеки компонент или еквивалент.

КариериКариера

Като завършил закон за забавленията, ще можете да развиете кариера в цяла гама професии в индустрията за развлечения. Може би най-популярни от тях са ролите в областта на спорта, музиката, медиите и комуникациите. Темата дава съвременен край на традиционните правни въпроси и е уважавана от работодателите.Център за кариерно развитие

Нашият Център за развитие на кариерата току-що бе включен в списъка на най-добрите университетски кариерни услуги в Националната награда за заетост за 2017 г.

С нарастваща мрежа от над 3000 работодатели по целия свят и екип от опитни консултанти, ние сме тук, за да ви помогнем да успеете.

През 2015—2016 г. помогнахме на над 1500 ученици да намерят стажове в различни сектори, като 250 работодатели присъстваха на 14 умения и кариерни панаири.

Като студент от Уестминстър ще имате достъп до нашите услуги по време на следването и след завършване на образованието.

Можем да ви помогнем:

 • намерете работни места, свързани с курса ви,
 • намират работа на непълен работен ден / ваканция, работа и завършване, включително доброволен опит,
 • намиране на международни възможности за повишаване на \ t
 • да се продават ефективно на работодателите,
 • напишете по-добри автобиографии и формуляри за кандидатстване,
 • да развиеш интервюто и фирмените си умения,
 • планирайте кариерата си с нашите кариерни консултанти,
 • срещнете работодателите и разгледайте възможностите за кариера на нашите панаири на работодателите, презентации за кариери и събития за работа в мрежа през цялата година.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Научете повече

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Свиване