Магистърска степен по бизнес право

Общ преглед

Описание на програмата

Магистърска степен по бизнес право

Живейте и учите в Бруклин, постоянно развиващия се международен център на културата и иновациите. Brooklyn Law School се намира само на минути от Уол Стрийт, епицентърът на международните финанси и Силиконовата алея, центърът за стартиране на технологии. Потопете се в реална среда за обучение, където LL.M. студентите растат както професионално, така и лично.

Разположен само на няколко минути от Уолстрийт, епицентъра на международните финанси, Brooklyn Law School е идеалното място за изучаване на еволюцията на бизнес практиката. Нашият утвърден факултет по бизнес право включва както дългогодишни членове с дълбоки корени в общността на търговското право, така и блестящи млади учени на върха на дисциплината. Нашите основополагащи курсове предоставят задълбочено основание на начина, по който законът управлява организациите, от малкия бизнес и частните компании до големите корпоративни предприятия с много дъщерни дружества и филиали. Разнообразие от предложения за курсове за напреднали, включително семинари и специални курсове, дава възможност на студентите да се задълбочат в конкретни области по-задълбочено.

Нашият център за изучаване на международно бизнес право Dennis J. Block, сега в третото си десетилетие, спонсорира различни събития по съвременни международни бизнес въпроси и привлича влиятелни учени и практици към Юридическия факултет. В допълнение, новият Център за изучаване на търговско право и регулиране обединява съществуващите разнообразни програми за бизнес и търговско право на Юридическия факултет, като предоставя форум за стипендии, който предлага нови перспективи и решения на реалния бизнес бизнес и регулаторни въпроси.

119067_119064_117857_brooklawllm.png

Магистър по право студентите от Brooklyn Law School имат възможност да насочат своите курсове към Общото право на САЩ, Търговското право, Закона за интелектуалната собственост или Закона за бежанците и Имиграцията. LL.M. учебната програма предоставя на юристите, обучени в чужбина, знанията, необходими за овладяване на правния дискурс в САЩ и за повишаване на техните умения за практикуване в техните страни. Нашият LL.M. Програмата допълнително отговаря на изискванията за явяване на държавния изпит в Ню Йорк. Като лицензиран адвокат в множество юрисдикции, вие ще бъдете глобален адвокат на 21 век.

С нашата новаторска LL.M. програма, подкрепена от повече от сто години превъзходство, ние отговаряме на изискванията на един нов свят на правото.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law.

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law. Свиване