Магистърска степен по международни финанси

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Развийте световната си правна кариера с онлайн LLM от юридическото училище Dickson Poon, едно от водещите световни юридически училища.

Международната финансова

Днес в света на търговията и финансите доминира глобалната търговия и свободният поток на капитали и инвестиции. Правната практика непрекъснато се развива и се адаптира към нови продукти, нови пазари и нови технологии. Финансовите иновации процъфтяват в рамките на постоянно разширяваща се рамка на финансовото регулиране, което води до появата на нови участници на пазара, нови финансови продукти и нови техники за търговия.

За да можем концептуално да обхванем тези явления, трябва да приложим традиционните си правни техники в иновативни начини и често да измисляме нов правен механизъм, който да отговаря по-добре на нашата глобална икономическа реалност. Това изисква от адвокатите да се възползват от множество правни източници - местни, международни и транснационални - както и от използването на интердисциплинарен подход към правото, основан на прозрения на финансите и икономиката.

Този закон магистър по право степен се преподава 100% онлайн, което означава, че можете да усъвършенствате образованието си, без да си вземете почивка от работата, и можете да приспособите вашите изследвания около вашите житейски ангажименти. Можете да се възползвате от световноизвестното преподаване на King's College London, където и да сте в света.

Курсът е предназначен за студенти, които желаят да продължат кариера в рамките на финансовото или търговското право и биха били идеални за адвокати, които искат да подобрят разбирането си за света на търговията и финансите, където доминира глобалната търговия и свободното движение на капитали. и инвестиции. Това би било от интерес и за хората, работещи в областта на финансите и бизнеса, чиято роля има правен фокус.

Подробности за курса

Онлайн международната финансова

Програмата ще:

  • Предоставяне на подробни познания и разбиране на редица области от финансовото и търговското право (правни понятия, ценности, принципи и правила) от гледна точка на английското, европейското, международното и транснационалното право.
  • Осигурете си работно познание за основните принципи на финансите и тяхното значение за корпоративното право. Това е от съществено значение за всеки, който иска да продължи кариера в международното търговско и финансово право.
  • Осигурете водещ подход към разбирането на търговския реализъм, който влияе на правните решения, които бизнесът трябва да направи в нашата глобална икономика, и спомогнете за развиване на критична осведоменост за текущите проблеми в редица области на финансовото и търговското право.
  • Критично оценява функционирането и функционирането на съвременните финансови пазари, като покрива както техническата, така и правната страна на начина, по който вече се издават, държат и търгуват различни финансови инструменти.

Тя се основава на най-напредналото правно мислене, произтичащо от опита на основните правни системи и международните и транснационалните правни режими. Ще се възползвате от новаторската транснационална правна гледна точка на училището по право на Диксън Поун в правните изследвания и преподаването.

На първо място в Обединеното кралство за върхови научни постижения (Research Excellence Framework 2014) и една от 10-те най-големи училища в Обединеното кралство, нашите преподаватели осигуряват най-модерното юридическо обучение в интелигентно строга и стимулираща среда. Придобийте магистърска степен по право от King's College London и подобрете възможностите си за кариера.

Изисквания за вход

A 2: 1 степен за отличие (или еквивалент в чужбина) по право, или в степен със 70% съдържание на закона, или в диплома по право.

Ако имате високо 2: 2 (т.е. 57% -59%) по право, или в степен със 70% законно съдържание, и най-малко 3 години трудов стаж в областта на правото, вашата молба ще бъде разгледана.

Професионален опит. Кандидатите, които са получили 2: 1 или по-висока степен по право (т.е. финанси или бизнес), ще бъдат разглеждани за тази програма, при условие че имат най-малко 3 години трудов стаж в областта на правото (т.е. тези, които работят по закон фирма като практикуващ адвокат или тези, които са издържали адвокатския изпит и работят като практикуващ адвокат). Извънредни кандидати със значителен професионален опит, които са тясно свързани със закона, но не са по същество правни по характер (напр. Ръководители на договори), също могат да бъдат разглеждани.

Отзиви

Работният ми живот е изключително зает. Пътувам много и също трябва да прекарвам време у дома със семейството си. Знаех, че трябва да ги жонглирам и по някакъв начин да се впиша в курса между другите ангажименти. Независимо дали сте у дома или на работа, можете да получите достъп до курса по всяко време. Този курс е проектиран по начин, който съответства на моя труд и личен живот, затова го избрах.

- Салио, онлайн ученикът на Кингс

Кариерни перспективи

В King's, ще влезете в едно от най-конкурентните студентски тела в света и ще се присъедините към наследство от завършили студенти, които се търсят от някои от водещите работодатели в тази област. Училището по право на Диксън Пун има силни връзки с някои от водещите световни юридически фирми и международни работодатели. LLM на King's College London ще ви позволи да учите заедно с други професионалисти по целия свят и да подобрите перспективите за кариера.

Международната финансова

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established i ... Научете повече

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established in 1831 and has played an integral role in the life of King's since the university was formed almost 200 years ago. Свиване