Магистърът на законите (LLM)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Магистърът на законите (LLM)

Michigan Law LLM в Michigan Law предлага гъвкава програма за обучение, позволяваща на студентите да се специализират, както им харесва, да изследват нови области на интерес или да се квалифицират за полагане на изпит в Ню Йорк. Академичната строгост на програмата възнаграждава студентите, които са изправени пред предизвикателството да учат и да бъдат оценявани заедно с JD студенти, докато интелектуалният му ангажимент награждава студентите, които се наслаждават на изследването и поемането на риск.

LLM студентите могат да се запишат в повечето JD курсове, включително няколко клиники. Всъщност ние резервираме места в много курсове за есемесечен есента, за да гарантираме, че местата са действително достъпни до момента на записването. Ние предлагаме само два курса, които са ексклузивни за студентите по LLM (курс по конституционно право и курс за научни изследвания и писане). И двата курса не са задължителни, макар че обикновено се препоръчват.124145_Discussion.JPG

Програмата за LLM на обучение

LLM програмата на Michigan Law започна преди повече от 125 години и продължава да процъфтява и до днес. Уникална сред своите връстници, нашата програма се откроява по много причини:

Гъвкава учебна програма

Нашата гъвкава учебна програма позволява на студентите да избират от почти всички наши JD курсове, за да проектират свой собствен фокус и опит. Тя позволява на студентите да печелят независим кредит за научни изследвания, докато работят директно със световно известни преподаватели от юридическите училища. И нашият интердисциплинарен подход насърчава студентите да поемат курсове за LLM степен в което и да е от другите висши училища и колежи на Университета на Мичиган.

Учете с изключителни JD

Студентите учат и посещават клас с нашите 900 JD студенти, които идват от почти всеки щат на САЩ и повече от 15 чужди страни. Нашите високоселективни стандарти за прием приемат студенти от JD със среден LSAT резултат в топ 3% от кандидатстващите.

Малка кохорта

С не повече от 45 участници, нашите LLM студенти добре познават своите съученици, имат близък контакт с преподаватели, радват се на индивидуално внимание от персонала и се интегрират добре в институцията. Тъй като всеки студент по LLM е внимателно подбран, класът е изключително ярък, любознателен и разнообразен. И поради този размер и качество на класа, LLM студентите са позволени да се възползват от много възможности за финансиране на Michigan Law . Ето няколко скорошни примера:

 • три дни във Вашингтон, окръг Колумбия като глобален сътрудник на Залцбург-Кътър
 • Една седмица във Виена, Австрия в екипа на Vis Moot Court
 • 10 дни в Индия с нашия закон
 • две седмици в Женева като стажант на ВКБООН в Женева
 • Едно лято в Лондон в AIRE Center
 • Едно лято като закон
 • Едно лято като убежище
 • Едно лято в Клиниката за невинност в University of Michigan Law School
 • 10 месеца като чиновник в Международния съд в Хага

Учете се от най-доброто

С интердисциплинарен начин на мислене и искрена любов към преподаването, нашите преподаватели са наистина изключителни в своите области. Заемани с голямо уважение от своите връстници и публикувани в най-престижните списания, те обхващат голямо разнообразие от вътрешни, международни и сравнителни области на правото.

Продължаващо проучване

Студентите с най-добри резултати могат да кандидатстват за трансфер в нашата JD програма или да продължат към нашата SJD програма.

Алумна мрежа

Завършилите се присъединяват към редиците на над 22 000 възпитаници на Michigan Law по целия свят, ставайки доживотни членове на семейство Мичиган.

Културата на САЩ

Студентите се гмуркат дълбоко в американската култура, като живеят в сърцето на страната, вероятно едно преживяване в живота. Основно летище в САЩ е само на 30 минути.

Ан Арбър

Студентите се наслаждават на Ан Арбър, един от най-добрите градски колежи в Америка, като вечерят в някои от над 1000 ресторанта, които градът може да предложи, научавайки се да се веселят за колежа по футболен отбор, който играе на третия по големина стадион в света, изследвайки близката зона на метрото в Детройт, докато преживява прераждане, скитащи на пазара за фермери седмично, който изобилства с пресни продукти, ангажирайки се с много страстни студентски групи, които само голям университет може да предостави, и накисвайки сцената на изкуството и културата в една от най жизнени и интелектуално любопитни среди в нацията.

„Количеството, което научаваме в класните стаи, е огромно, но личните връзки, които изграждаме, също са от решаващо значение за разширяването на нашия хоризонт. Моите колеги LLMs и JDs, както и SJDs и изследователи по научни изследвания ме заинтересуваха по теми, за които никога не съм мислил досега, научиха ме на нови неща за легалния пазар и ми помогнаха да преоценя и да доразвия кариерата си. Лесно е да бъдете уловени в четенията и лекциите, но разликата, която хората могат да направят в личния и професионалния ви живот, също е определяща характеристика на опита в Michigan Law . "

Даниеле де Оливейра Нунес, LLM '19
Старши сътрудник, Leal Cotrim Jansen Advogados,
Рио де Жанейро

123660_AAStockImages1541.jpg

Изисквания за степен на LLM

1. Спечелете поне 24 кредита

 • Поне 18 от тези кредити трябва да бъдат спечелени в курсовете на Юридическия факултет. Останалите кредити могат да бъдат спечелени във всяко от останалите 18 най-високо класирани училища и колежи в университета за наистина интердисциплинарен опит.

2. Изпълнете изискването за конституционно право

 • Успешно преминават или Въведение в конституционното право и американския правен процес (само за студенти от LLM) или Въведение в конституционното право (необходим курс на JD).

3. Удовлетворете изискването за изследвания

 • Успешно завършете квалификационен семинар или курс или спечелете два кредита от Независими изследвания.

Насърчаваме студентите не само да обмислят курсове в своята област от правен интерес, но и да вземат курсове, които разширяват начина, по който мислят за закона и правните проблеми. Студентите трябва да се научат да бъдат пъргави в прилагането на методи на правен анализ в много нови области на правото, с които неизбежно ще се сблъскат след дипломирането си.

Допускане

Michigan Law приветства заявления от цял свят и от всички сегменти на юридическата професия - частна практика, академични среди, правителство, неправителствени организации, обществени услуги и корпорации. Ние се стремим да създадем малък завършил клас от 35-45 LLMs, които да се смесват с нашите JDs, за да създадат разнообразно и интелектуално отлично студентско тяло. Приемът в следдипломната програма е по този начин силно конкурентен, което води до необходимост от редица квалифицирани кандидати.

Ясно е, че много важно внимание в процеса на подбор са академичните и професионални записи на кандидатите в техните страни. Независимо от това, самото оценяване не предоставя адекватна мярка за прогнозиране на резултата от нашата процедура за подбор. Голямо внимание се обръща на всички подробности в заявлението, а справочните писма се приемат много сериозно. В крайна сметка търсим хора с доказани интелектуални и професионални способности, чието зрелостване ни позволява да изградим разнородна група аспиранти, представляващи широк спектър от качества, включително разнообразни интелектуални интереси, различни страни и традиции, разнообразен живот и професионални постижения и опит и способност да се възползвате от следдипломно обучение.

Всички кандидати трябва да са завършили първата степен по право, необходима за юридическа практика или преподаване на право в страната, в която са се провеждали техните юридически изследвания. Кандидатите от САЩ трябва да са изпълнили изискванията на JD в юридическо училище, акредитирано от ABA. През която и да е година приетите в нашите аспирантури завършват юридическото си образование с отличие, завършвайки в или близо до самия връх на своите класове или по друг начин демонстрирайки изключителни академични способности.

Краен срок за кандидатстване: 31 януари

Попълненото заявление и всички подкрепящи материали трябва да ни достигнат между октомври и края на януари преди учебната година, за която се иска прием. Приложенията ще бъдат преглеждани само когато са пълни. Всички заявления, които са готови за преглед до края на януари, ще имат равни шансове за прием; след това решенията за приемане се вземат непрекъснато. Кандидатите ще получат известие за решението до края на март или началото на април.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The University of Michigan Law School in Ann Arbor is one of the world’s finest institutions of legal education. Housed in the Cook Quadrangle on the University of Michigan’s central campus, the Law S ... Научете повече

The University of Michigan Law School in Ann Arbor is one of the world’s finest institutions of legal education. Housed in the Cook Quadrangle on the University of Michigan’s central campus, the Law School is unmatched for beauty and is superbly functional for its residential and scholarly community. The School has a sizable and diverse faculty, with many preeminent in their fields. The careers of alumni also speak eloquently to the strength of the School; our graduates are leaders serving with distinction in the public, private, and academic sectors in this nation and beyond. Свиване