Магистър по Финансово право

Общ преглед

Описание на програмата

Предлагането на инвестиционни и финансови инструменти нараства неумолимо - както и тяхната икономическа и правна сложност. С нашия Магистър по Финансово право Вие разширявате и задълбочавате своя икономически и правен опит в областта на текущите финансови въпроси. По този начин укрепвате практическите си умения за договаряне и вземане на решения и придобивате юридически и финансов опит, който е от съществено значение за успешна кариера в компании, банки, консултации или надзор.

учебен план

Взискателната учебна програма на магистърската програма ви предоставя както икономически, така и правни параметри и инструменти за анализ, проектиране и управление на финансови транзакции и надзор на техните участници. Магистърът по финансово право ви предлага отлична основа за изграждане и разширяване на вашата кариера в секторите на корпоративните финанси, банковото дело и финансовия надзор.

Извънпрофесионално проучване

В четири семестъра магистърът по финансово право ви предоставя ценни знания и умения, които можете да използвате за кариерата си във фирми, банки или надзорни органи. Без прекъсване: Защото уроците обикновено се провеждат веднъж месечно - от четвъртък до събота, за да можете да завършите нашата програма на непълно работно време и да изпълнявате своите професионални задачи изцяло. Много атрактивен модел за вас - и за вашия работодател.

Отличен факултет. Съвременна учебна среда

Те се обучават от опитни специалисти във финансовата практика и от известни учени. Използвайте експертизата и дидактическото съвършенство на нашите преподаватели. Събитията се провеждат в новия Frankfurt School кампус Frankfurt School , който отвори врати през 2017 година. Можете да очаквате най-съвременна среда за обучение от висок клас и приветлива атмосфера.

квалификация

Ще придобиете международно признат и акредитиран академичен магистър в едно от водещите европейски бизнес училища. Награда във всеки смисъл. Това обучение за придобиване на висококвалифициран консултант в областта на финансовото право отваря допълнителни възможности за влизане или повишаване на нивата на управление във фирми, банки и за съвет или надзор.

мрежа

Редовният обмен с отлични лектори и амбициозни участници и колеги разширява вашата мрежа - безценен актив за бъдещата ви кариера. Дори и след като завършите, ще намерите силна платформа в нашата мрежа от възпитаници, за да установите и задълбочите ценни контакти в неформална и изключителна група.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Frankfurt School of Finance & Management is an AACSB, EQUIS and AMBA accredited, research-led business school, covering every aspect of a business, management, banking, and finance.

Frankfurt School of Finance & Management is an AACSB, EQUIS and AMBA accredited, research-led business school, covering every aspect of a business, management, banking, and finance. Свиване
Франкфурт , Мюнхен , Щутгарт , Хамбург + 3 Още По-малко