Магистър по Финансово право

Общ преглед

4 locations available

Описание на програмата

Език на преподаване: немски

учебен план
Усъвършенстваната учебна програма на магистърската програма ви дава както икономически, така и правни параметри и инструменти за анализ, проектиране и управление на финансовите транзакции и надзора на техните актьори. Магистър по Финансово право ви дава отлична основа за развитие и разширяване на кариерата ви в сектора на корпоративните финанси, банковия и финансовия надзор.

Неофициално обучение
В четири семестъра, магистър по финансово право ще ви осигури ценни знания и умения, които можете да използвате за кариерата си в компании, банки или надзорни органи. Без прекъсване: Като правило, уроците се провеждат веднъж месечно - от четвъртък до събота - така че да можете да завършите нашата програма извън заетост и да изпълните напълно професионалните си задачи. Много привлекателен модел за вас - и за вашия работодател.

Отличен факултет. Съвременна учебна среда
Те се обучават от опитни специалисти от финансовата практика и от известни учени. Използвайте опита и дидактичното съвършенство на нашите преподаватели. Събитията ще се проведат в новото Frankfurt School , което беше открито през 2017 година. Той предлага най-съвременна, съвременна среда за обучение и приветлива атмосфера.

квалификация
Вие придобивате международно призната и акредитирана академична магистърска степен от една от водещите европейски бизнес училища. Награда във всеки смисъл. Това обучение като висококвалифициран консултант в областта на финансовото право разкрива нови възможности за навлизане и повишаване на управленските нива в компании, банки и в консултации или надзор.

мрежа

Редовният обмен с отлични лектори и амбициозни участници и колеги разширява вашата мрежа - безценен актив за бъдещата ви кариера. Дори и след като завършите, ще намерите силна платформа в нашата мрежа от възпитаници, за да установите и задълбочите ценни контакти в неформална и изключителна група.

Последна актуализация Юли 2019

За учебното заведение

Frankfurt School of Finance & Management is an AACSB, EQUIS and AMBA accredited, research-led business school, covering every aspect of business, management, banking and finance.

Frankfurt School of Finance & Management is an AACSB, EQUIS and AMBA accredited, research-led business school, covering every aspect of business, management, banking and finance. Свиване
Франкфурт , Мюнхен , Щутгарт , Хамбург + 3 Още По-малко