Магистър по международно хуманитарно право, правата на човека и оперативна закон

Общ преглед

Описание на програмата

Първи официални Masters в Испания, която формира на студента в оперативната закон, в съчетание с другите две права, които се използват в управлението на въоръжените конфликти, международното право и хуманитарното право.

Учителят по международно хуманитарно право, правата на човека и Оперативна закон е първата официална програма в Испания, която формира на студента в оперативната закон, в съчетание с другите две права, които се използват в управлението на въоръжен конфликт: международното право хуманитарни и правата на човека.

Това е валидно официална титла в рамките на Европейския образователно пространство, а също и позволява достъп до докторски програми.

Те в момента са активни повече от 25 въоръжени конфликти в света, и е изчислено, че повече от 400 000 деца участват в тях като деца-войници, по данни на УНИЦЕФ. Оперативните експерти в закона, са необходими международното хуманитарно право и правата на човека.

Студентски профил

Нови професионални възможности за юридическа диплома, сигурността или военни дисциплини, които търсят по-тясна специализация в областта на международното хуманитарно право и правата на човека.

профил на Graduate

Опитен професионални практики и теоретични, правни, политически и културни елементи, свързани с международното право за правата на човека.

Завършилият трябва да бъде в състояние да се справи -в ключ Human отношение правата в различни социални практики: от обучението с практиката на политиката и съдебната система, на тези, свързани с планирането, формулирането и прилагането на публичните политики, консултанти, консултанти и упражняване на професията.

Учителят по международно хуманитарно право, човешките права и Оперативна закон насърчава социалната чувствителност във всички свои възпитаници, гражданска култура и знае, че най-добрият легитимността на всяка демокрация е гаранцията и защитата на правата на човека и Право международен.

Кариера програма Перспективи

 • Служители на международни организации, свързани с областта на правата на човека.
 • работници на неправителствени организации в областта на правата на човека, хуманитарна помощ и сътрудничеството за развитие, както и консултантска дейност в тях.
 • Юристи, които извършват своята професионална работа в преходното правосъдие.
 • Националната гражданска служба на всички нива (държавно, регионално и местно) в международното сътрудничество за развитие, в допълнение към насърчаване на развитието и социалната интеграция в нашите общества.
 • Професионални журналисти, които желаят да специализират по тези въпроси.
 • Консултиране на фирми на корпоративната социална отговорност.
 • Научни изследвания и преподаването на правата на човека, мира и устойчивото развитие.

режим на програма

Методология

Образователната система е напълно развита чрез Virtual Campus, достъпен от интернет чрез теле-изчислителна платформа се използват в момента в университета.

В началото на процеса, той се доставя на студентите чрез онлайн (електронна поща и възможност за сваляне материал от интернет), магистър Обща документация, включително:

 • Комплект Информация за всички дисциплини
 • Обща програма
 • Списък на учителите
 • Обща методология на преподаване
 • Описание на вида на документа, публикуван
 • Основна информация за контакти, телефонни номера, адреси на електронна поща, графици за обаждания и т.н.

Заедно с общите документи и по електронен път, студентът ще бъде предоставена урок за всеки обект, което включва:

 • предмет подробна програма и уменията на учениците да достигнат тяхното сключване.
 • Подробна набор от дейности за обучение, работа трябва да достави, критерии за оценка в редовни и извънредни разговори, библиография и препоръчани връзки.
 • Разположение и подробни механизми на теле-уроци с учител
 • дати за изпитване, доставка датира работа
 • Друга информация, необходима насоки за наблюдение на обекта.

Такива материали ще бъдат достъпни по всяко време чрез Virtual Campus, чиято начална страница съдържа всички теми, в която се обучават студентите, организирани от семестъра.

Структура

Всеки обект се координира от преподавател, който отговаря за определяне маршрути за обучение и предоставяне на студентите, чрез Virtual Campus, цялата информация, необходима за изучаване на предмет материал.

Виртуалната Campus на всеки курс е структурирана около структура папка, предназначени за комуникация, документация, бележки и т.н. собствени образователни проекти за е-обучение. Платформата предлага и редица основни инструменти за изучаване като онлайн форуми, видеоконферентна връзка, предоставяйки документи или хранилища на документи за разпространението на информация сред учениците. Освен това тя включва инструменти като проучвания или упражнения, които ви позволяват да взаимодействате с учениците проверяват тяхната степен на напредък в темата.

Учебни курсове по обучение маршрути структурирани учебни последователности, които са програмирани от преподавателя в зависимост от съдържанието на този въпрос, като ги разделя модули (глави) и етапа. В процеса на формиране са включени не само документи, но може да включва всеки един от инструментите, предлагани от платформата на Virtual Campus, така че елементите на маршрута може да бъде упражнения, групова работа, участие във форуми, проучвания или друга елемент университета.

Преподавателят следи напредъка на учениците, знаейки, по всяко време, какви документи са прочели и колко време те са посветени на него, и може да създава такива задължителни етапи, така че ако студентът не е преминал тест не може да достъп до останалата част на обучение маршрут.

Освен това на разположение на територията на колежа материал, уроци са планирани в рамките на редовна група и ден по-рано, определени, направени от системите за видеоконференции и теле-семинар. Учителите са постоянно достъпни по електронен път с максимално забавяне на реакцията на 48 часа. Те също ще бъде на разположение, за да се обадя на моменти и по-рано, определени дни за всеки предмет.

дейности за обучение

Издателство документ се разпространява през цялата година, съответстваща на няколко различни модули и обучение етапи, така че ученикът постепенно асимилира предмета на доставките. Всяка една от тези публикации на учебни материали се състои от различни видове документи:

 • теоретичното съдържание на учебния предмет. Всеки урок (модул или етап) обяснява цялата тема на тема. Нейното съдържание, широк обхват и дълбочина, включително и допълнителна информация за понятия, дефиниции, библиография и уеб връзки.
 • Тестове и мониторинг. Техните резултати ще бъдат публикувани на платформата
 • Предложените упражнения и задачи, които учениците трябва да попълнят и подадат по електронен път към учителя и че това е правилно и оценяват. Работата се фокусира върху съдържанието на обекта и неговото прилагане по отношение на проблемите, примери и казуси.

Всяка публикация на документи, преподавателят ще информира студентите от крайния срок на всяко от упражненията и предложената работа, които обикновено са около три или четири седмици след публикуването на съответното съдържание.

Оценка

система за оценка на теми:

Въпреки, че системата за оценка, може да варира в зависимост от специфичните характеристики на всеки пациент, като цяло, системата за оценка се основава на следните елементи:

 • Участие във форуми и други дейности, планирани през виртуалния кампус.
 • Последващи тестове.
 • Практически тестове или работа по оценяване.
 • Живо Final тест или проект (дистанционно обучение).

Заключителни тестове за всеки предмет може да се състоят от двете преглед и представяне на проект доставени по електронен път.

В последната квалификация на известието за тема, която последен тест претеглени с другите елементи на оценка, както е посочено в ръководството за обучение по всеки предмет.

Специфичната тегловни проценти по всеки предмет в документацията доставена студенти в началото на курса.

Всички класове ще бъдат достъпни чрез интернет, в личната зона на студента.

Оценка на системата магистърска теза:

Защита на дипломна работа, а именно изграждането на дигиталния маркетинг план, който трябва да се защитава така телеприсъствие пред съд.

Съдът ще се състои от професори на Учителя и съответните специалисти.

Четене и защита на магистърска Final ще се проведе през юли или септември в зависимост от периода на завършване на стажа и може да се направи само веднъж одобрен на други дисциплини в учебния план.

Оценката ще вземе под внимание както индивидуална работа, отразени в печатни и аудиовизуални документ, съдържащ предложение (80% от крайната оценка) и устно представяне на Трибунала (20% от крайната оценка).

Последна актуализация Дек. 2017

За учебното заведение

La Universidad Nebrija mantiene desde su creación los valores diferenciadores de su modelo educativo, basados en la docencia de calidad y en la investigación como creación de conocimiento, con la form ... Научете повече

La Universidad Nebrija mantiene desde su creación los valores diferenciadores de su modelo educativo, basados en la docencia de calidad y en la investigación como creación de conocimiento, con la formación integral en capacidades, competencias y habilidades de todos sus alumnos. Свиване