Магистър по право в Закона за бежанците и имиграцията

Общ преглед

Описание на програмата

Магистър по право в Закона за бежанците и имиграцията

Живейте и учите в Бруклин, постоянно развиващия се международен център на културата и иновациите. Brooklyn Law School се намира само на минути от Уол Стрийт, епицентърът на международните финанси и Силиконовата алея, центърът за стартиране на технологии. Потопете се в реална среда за обучение, където LL.M. студентите растат както професионално, така и лично.

Във време на нарастваща глобализация и загриженост по въпросите на националната сигурност, бежанците и имиграционното право никога не са били от значение. Нашият факултет по бежанско и имиграционно право включва учени, политици и практикуващи, които са допринесли съществено в областта, включително в областта на правото на убежище, бежанското право и международното право на правата на човека. Тези експерти преподават и практикуват на фона на Ню Йорк, център на имиграционната практика и дом на два имиграционни съда, две бюра за убежище и един от най-натоварените федерални кръгове за имиграция в страната.119067_119064_117857_brooklawllm.png

Магистър по право студентите от Brooklyn Law School имат възможност да насочат своите курсове към Общото право на САЩ, Търговското право, Закона за интелектуалната собственост или Закона за бежанците и Имиграцията. LL.M. учебната програма предоставя на юристите, обучени в чужбина, знанията, необходими за овладяване на правния дискурс в САЩ и за повишаване на техните умения за практикуване в техните страни. Нашият LL.M. Програмата допълнително отговаря на изискванията за явяване на държавния изпит в Ню Йорк. Като лицензиран адвокат в множество юрисдикции, вие ще бъдете глобален адвокат на 21 век.

С нашата новаторска LL.M. програма, подкрепена от повече от сто години превъзходство, ние отговаряме на изискванията на един нов свят на правото.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law.

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law. Свиване