Магистър по право в американското и транснационалното право (онлайн)

Общ преглед

Описание на програмата

Спечелете своя онлайн LL.M. на американски

Вижте защо Американската адвокатска асоциация, акредитирана от University of Dayton School of Law е University of Dayton School of Law където можете да получите LL.M. и разберете как можете да го направите, без да се налага да излизате от дома си.

Акценти на програмата

От януари 2019 г. University of Dayton School of Law в University of Dayton School of Law започна да предлага изцяло онлайн опция за студенти, които се интересуват от завършване на LL.M. степен по американско и транснационално право.

Онлайн LL.M. Акцентите на програмата включват:

 • Учебна програма, фокусирана върху американското право и американската правна практика;
 • Всички курсове, предлагани (100%) онлайн в асинхронен формат, позволяващи на студентите да имат достъп до съдържанието на курса в дните и часовете, които работят най-добре за тях;
 • Три семестъра годишно - от януари, май и август;
 • Спечелете степента само за 1 календарна година (три семестъра);
 • Онлайн LL.M. учебна програма, съобразена с текущите изисквания на държавните изпити в Калифорния и Вашингтон *;
 • Щедри стипендии за частично обучение;
 • Безплатни онлайн материали за четене, включени във всеки курс (не се изискват учебници);
 • Безплатни допълнителни онлайн ресурси за обучение (вземете „начален старт“ на изпита);
 • Безплатни кариерни услуги, академичен успех и поддръжка на библиотеки за всички онлайн LL.M. студенти;
 • Курсове, преподавани от завършени преподаватели и юристи, с опит в преподаване в онлайн платформа.

Посетете нашите често задавани въпроси, за да научите повече за програмата, процеса на кандидатстване, лентата и възможностите за кариера.

* Изискванията за допустимост за допускане на барове варират според държавата. Дейтънското право не може да гарантира допускане на адвокат. Студентите са отговорни за контакт с държавната лента, за да определят тяхната допустимост.

Онлайн магистърска програма - студентски профил

Този онлайн LL.M. Програмата апелира предимно към завършилите юридическо образование висшисти, които се интересуват от:

 • Кариери в световната правна практика (например бизнес, имиграция, търговия, инвестиции, ПР и др.);
 • Научете повече за американското право и правна практика;
 • Изграждане на път към допустимост на адвокатските щати в САЩ;
 • Спечелване на диплома по право от акредитирана от ABA юридическа школа в САЩ.

Тъй като програмата е 100% онлайн, студентите могат да получат своята степен и да направят следващата стъпка както професионално, така и академично, без изобщо да се налага да напускат работата си, дома или семействата си.

Безплатно приложение

Дейтънското право се ангажира с достъпно и качествено онлайн юридическо образование. Връзка онлайн LL.M. Програмен ръководител, Маргарет Йоанидес (mioannides1@udayton.edu), за да научите повече за безплатния процес на кандидатстване и предварителната оценка на стипендията. Предлагат се частични стипендии за обучение Финансовата помощ е налична и за граждани на САЩ, както и за допустими неграждани.

Сертификат за правна практика на САЩ

Освен да печелите LL.M. степен, студентите, завършили онлайн LL.M.Program в рамките на три години също спечелят (без допълнителни разходи) сертификат в Юридическата практика на Съединените щати .

Предимства на сертификата за правна практика в САЩ:

 • Позволява на учениците да развият своите умения и знания в конкретна област на правото, без да изискват допълнително време или обучение.
 • Прави учениците по-продаваеми за работодателите и клиентите, като предоставя достоверност, удостоверяваща тяхната компетентност, ангажираност и обучение.
 • Гарантира, че студентите получават признание за успешното завършване на специализиран курс на обучение.

Изпит - Калифорния и Вашингтон

Онлайн курсовете са отворени както за американски, така и за чуждестранни адвокати и са предназначени предимно за завършилите чуждо образование, които се стремят да получат по-добро разбиране на американското право и американската правна практика, както и потенциален път към допустимост.

Студентите получават солидна основа на знания в областта на правото, които най-често се тестват при съдебния изпит, както и практически опит в типа на юридическо писане и комуникация, тествани при адвокатския изпит и използвани в правната практика на Съединените щати. Онлайн учебната програма е съобразена с настоящите изисквания на държавните изпити в Калифорния и Вашингтон. *

* Изискванията за допустимост за допускане на барове варират според държавата. Дейтънското право не може да гарантира допускане на адвокат. Студентите са отговорни за контакт с държавната лента, за да определят тяхната допустимост.

Гъвкав, асинхронен формат

Всички курсове се предлагат в асинхронен онлайн формат през три семестъра годишно (есен, пролет, лято). Завършилите юридически факултети, които не са ABA акредитирани (включително адвокати с чуждестранно образование), притежаващи първа степен по право или еквивалент, са длъжни да завършат 12 курса (30 кредита), за да спечелят LL.M. степен. Въз основа на наличността и последователността на курса студентите могат да попълнят 30-те кредита само за една година (3 семестъра).

Материалите за четене са достъпни онлайн и безплатно във всеки курс. За да се стимулира дискусията в клас и обменът на идеи, всеки курс включва и интерактивни компоненти, включително седмично работно време, дискусионни табла, съобщения, онлайн прегледи на сесии и други!

Онлайн курсове: (12 курса - общо кредити 30)

Основни курсове - кредити

Цена

University of Dayton School of Law заплаща обучение на час, а не на учебна година. Цената на един час за кредит за учебната 2019-2020 година е 1 207 долара. Налични частични стипендии за обучение - Контакт онлайн LL.M. Програмен ръководител Маргарет Йоанидес (mioannides1@udayton.edu) за безплатна предварителна предварителна оценка на стипендията.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The School of Law is a part of the University of Dayton, which was founded in 1850 and is recognized as a top-tier national university and one of the 10 best Catholic universities in the nation. As a ... Научете повече

The School of Law is a part of the University of Dayton, which was founded in 1850 and is recognized as a top-tier national university and one of the 10 best Catholic universities in the nation. As a Catholic, Marianist institution, the University of Dayton is committed to producing graduates who uphold the highest professional standards. Свиване