Магистър по право в международното право и правата на човека

Общ преглед

Описание на програмата

Магистър по право в международното право и правата на човека

Програмата LL.M в областта на правата на човека и международното право предлага богат и напреднал курс на обучение в области, които представляват важна част от дългогодишната репутация на HUL на академичните постижения, в която HUL е център на международната дейност.

Програмата предлага на студентите богато разнообразие от специализирани курсове в основните области на международното право - международни организации, разрешаване на конфликти, военни закони, имиграционно право, международно наказателно право и т.н. - и в ключови области на човешкото право, включително мултикултурализъм, правата на човека и борбата с тероризма и преходното правосъдие.

Представено от силен факултет, съставен от висши преподаватели и практици, включително минали и настоящи правни консултанти на международни организации, членове на международни експертни органи, правителствени и неправителствени адвокати като ООН и МКЧК и водещи учени от Израел и в чужбина Проф. Малкълм Шоу - автор на водещия световен учебник по международно право).

Програмата е разположена в Йерусалим, град с богата история на мир и конфликт - програмата предлага уникален опит на академици, адвокати и служители в правителствения и неправителствения сектор.

Допускане

Изисквания за прием

LL.M. програми на английски език са отворени за завършилите юридически факултети, притежаващи степен LL.B или JD, които владеят добре английски език. Кандидатите се избират въз основа на техните степени, препоръки и миналогодишна академична работа. За пълен списък на правилата за приемане, моля, проверете нашия уебсайт.

Кандидатите, които преди това не са се обучавали в образователна институция, където английският език е учебен, трябва да представят официални резултати от TOEFL или IELTS. Минималният минимум от TOEFL точки е 600 на хартиен тест, 250 на компютърен тест или 89 на теста, базиран на Интернет. Минималният рейтинг на IELTS е 7.

Курсът на обучение

LL.M. Програмите се състоят от 32 кредита, взети в продължение на два последователни семестъра, включващи четири основни курса, семинар, семинари, избираеми курсове и курсове. В допълнение студентите могат да изберат да представят LL.M. теза.

обучение

Обучението е 16 000 долара. Това включва извънкласни дейности и здравно осигуряване. Настаняването в общежитията е допълнителна такса.

Стипендиите и стипендиите са на разположение на квалифицирани студенти. Моля, свържете се с г-жа Shanie Rabinowitz, координатор на програмата за повече информация.

Допълнителни стипендии:

  • MASA - За повече информация, моля, проверете нашия уебсайт.
  • Международното училище Rothberg - Международните програми, проведени съвместно с международното училище Rothberg, предлагат разнообразни стипендии на квалифицирани кандидати. За повече информация, моля, проверете нашия уебсайт.
Последна актуализация Март 2018

За учебното заведение

The Hebrew University of Jerusalem, founded in 1918 and opened officially in 1925, is Israel’s premier university as well as its leading research institution. The Hebrew University is ranked internati ... Научете повече

The Hebrew University of Jerusalem, founded in 1918 and opened officially in 1925, is Israel’s premier university as well as its leading research institution. The Hebrew University is ranked internationally among the 100 leading universities in the world and first among Israeli universities. Свиване