Магистър по право в международното право

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Фокус върху международното право

Магистърът на законите на Fletcher (LL.M.) в областта на международното право е предназначен за юристи, които се интересуват от придобиване на широк опит в международното право.

Нашият LL.M. отразява целта на Fletcher School да повиши международното разбиране и да подготви ученици от цял свят за лидерски позиции. Ние се различаваме от традиционните юридически школи, тъй като програмата е фокусирана изключително върху въпроси на публичното и частното международно право. Нашите курсове покриват спектъра на международното право и се преподават от експерти с академичен опит и богат опит в реалния свят.

Нашият уникален, интердисциплинарен подход

Интердисциплинарният характер на нашата програма ви позволява като студент да видите въпросите на международното право в техния социален, икономически и политически контекст. Като LL.M. студент във Fletcher, вие изграждате здрава основа в международното право и ще имате възможността да допълвате тази фондация с курсове от разнообразната група по политически науки, история, бизнес и икономика, съставляващи учебната програма на Fletcher.

Място на масата

Като LL.M. студент, вие ще бъдете част от разнообразна и жизнена група с съученици от целия свят.

Ще се запознаете с вашите съученици, както и с лидери в областта на международното право, чрез нашите специфични за програмата събития през цялата година. Нашата серия високоговорители на High Table дава възможност на студентите да се срещнат и да разговарят с изтъкнати международни юристи през обедни лекции. В края на годината нашето оттегляне е основен шанс да се съберем извън колежа с колегите LL.M. студенти и преподаватели, за да обсъдят студентските изследвания и да разгледат наболелите проблеми в международното право.

Персонализирана програма

Нашият LL.M. е силно персонализиран. Всеки LL.M. студент получава активно наставничество от нашия факултет. Размерът на програмата е умишлено ограничен, така че служителите и преподавателите да се запознаят с всеки студент в LL.M. През цялата година програмният персонал и преподавателите ще работят с вас, за да определят най-добрия график на курса за вашите цели в кариерата и са тук, за да ви подкрепят, докато проучвате всичко, което Fletcher може да предложи.

Нашият персонализиран подход и сплотена общност правят нашия LL.M. уникален в сравнение с по-големите програми на нашите връстници и ще ви даде възможност да се възползвате максимално от времето си в The Fletcher School.

Присъединете се към нас и ще установите, че подходът ни към изучаването на международното право ще ви въоръжи с уникален и мощен набор от умения, където и да е кариерата ви в международното право.

Професионални възможности

Нашите студенти представляват различни географски региони и идват във Fletcher с юридически опит в различни сектори, включително от частни международни юридически фирми, международни организации, неправителствени организации, дипломатически мисии, многонационални корпорации и мозъчни тръстове.

През годината на обучението си LL.M. студентите имат възможност да работят с LL.M. служители на програмата и Службата за кариерни услуги на Fletcher за разработване на индивидуален подход към кариера в международното право. Нашият офис за кариерни услуги предлага текуща серия за професионално развитие, кариерни пътувания до Вашингтон, Обединеното кралство и Ню Йорк, както и сесии в университета с работодатели като Организацията на обединените нации и State Street Corporation.

Участва в Fletcher LL.M. улеснява значителната мрежа в рамките на правната общност. Нашата серия High Table и оттегляне на каменни камъни предоставят на студентите възможности да се срещнат с голямо разнообразие от международни практикуващи и учени. Посетителите на Fletcher LL.M. Програмата често хвърля ценна представа за кариерите в международното право и понякога се оказва ценна връзка за студентите, които се надяват да работят в подобна област.

Прием

Списъкът по-долу предоставя общ преглед на LL.M. изисквания за приложение.

Контролен списък за кандидатстване

 • Заявка за приемане
 • Такса за кандидатстване в размер на 80 долара
 • Официални академични преписи
 • Две препоръчителни писма (трето не е задължително)
 • Лично изявление
 • Допълнително есе
 • Продължи
 • Официални оценки на TOEFL / IELTS: изискват се от международни студенти, чийто роден език не е английски и които не са получили висше образование, където английският е основният език на преподаване.
 • Интервю за оценка (незадължително)
 • Заявление за стипендия (ако е приложимо)

Крайни срокове за кандидатстване

Крайните срокове за кандидатите, които желаят да се запишат през есента 2020, са следните:

 • 10 ноември - Ранно уведомяване; незадължителни
 • 10 януари - приоритет на стипендията
 • 20 февруари - 3 кръг
 • 1 април - 4 кръг

Всички допълнителни материали, включително препоръки, преписи и тестови оценки, трябва да пристигнат в Службата за приемане до датата на кандидатстване.

LL.M. програмата е ограничена до студенти, които отговарят на поне едно от следните изисквания:

 1. са получили степен JD от одобрена от ABA юридическа школа в Съединените щати;
 2. са завършили в чужда държава академичното (базирано на университет) юридическо образование, необходимо за полагане на съдебния изпит в тази страна; или
 3. са квалифицирани да практикуват право (допуска се до адвокатската колегия) в чужда държава.

Кандидатите ще бъдат избрани въз основа на юридически и бакалавърски степени, юридически и друг професионален опит, оценки за изпити, TOEFL или IELTS (където е приложимо) и препоръки. Отказ от тези изисквания се предоставя само при изключителни обстоятелства.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The Fletcher School of Law and Diplomacy at Tufts University (The Fletcher School)—the first exclusively graduate school of international affairs in the United States—has prepared the world’s leaders ... Научете повече

The Fletcher School of Law and Diplomacy at Tufts University (The Fletcher School)—the first exclusively graduate school of international affairs in the United States—has prepared the world’s leaders to tackle complex global challenges since 1933. The School’s alumni represent the highest levels of leadership in the world, including hundreds of sitting ambassadors; respected voices from distinguished media outlets; heads of global non-profit organizations; leaders of international peacekeeping and security initiatives; and executive leadership of some of the world’s largest for-profit companies. The Fletcher School offers a collaborative, flexible and interdisciplinary approach to the study of international affairs, featuring a distinguished faculty and diverse student body representing more than half the world’s countries. Свиване