Магистър по право в разрешаването на спорове

Общ преглед

Описание на програмата

LL.M. степента на обучение се състои от 24 кредитни часа обучение и обикновено може да бъде завършена за една година, макар че за местните студенти в LL.M. в програмата за разрешаване на спорове.

Селективният характер на програмите позволява на студентите да индивидуализират своя план за обучение в светлината на техните специфични нужди и интереси. Кандидатите идват от различни сфери на живота и от широк спектър от страни.

Магистър по право в разрешаването на спорове

Създадена през 1999 г. като първата по рода си в САЩ, Mizzou LL.M. в Решението за разрешаване на спорове има за цел да помогне на адвокатите и другите специалисти по разрешаване на спорове да развият по-задълбочено и по-широко разбиране за ролята на конфликта в обществото и за по-добри начини за разрешаване на конфликти чрез проектирането и прилагането на подходящи, ефективни и справедливи процеси за разрешаване на спорове.

Задължителните курсове обикновено се срещат един ден в седмицата, което позволява на студентите да завършат програмата на непълно работно време, докато продължават да работят. Малкото записване в класовете дава възможност на всички студенти да работят в тясно сътрудничество с нашия обширен резидент, който се състои от някои от най-плодотворните учители и учени в страната.

През годините сме имали щастието да имаме много разнообразно студентско тяло. Нашите завършили включват практикуващи адвокати, специалисти по разрешаване на спорове, съдии и преподаватели в различни дисциплини.

Дали LL.M. Програмиране за мен?

Програмата "Магистър по право" е подходяща за адвокати с различен произход и интереси, като например:

 • Съвет за частни и обществени организации, които представляват клиенти и биха могли да подпомогнат проектирането на системи за техните организации да се справят с редовни спорове, включващи партньори, клиенти, доставчици и служители.
 • Адвокати, които искат да администрират обществени и частни организации за разрешаване на спорове, като частни фирми за разрешаване на спорове, програми за разрешаване на спорове, приложени от съдилищата, програми за общностно посредничество или държавни служби за разрешаване на спорове.
 • Правителствени адвокати, които служат като съдия по административно право или служители на изслушването или които отговарят за управлението на процесите на участие на обществеността.
 • Адвокати, които искат да станат юристи, които се занимават с разрешаване на спорове.
 • Адвокати, които искат да развиват кариера като посредници, арбитри, обучители и консултанти по разрешаване на спорове.
 • Застъпва се в частна практика.
 • Адвокати от чужбина, които участват в разработването на процеси за разрешаване на спорове в собствените си страни.

Програмата е предназначена да:

 • Повишаване на знанията за целите и ефектите на различните процеси за разрешаване на спорове.
 • Предварително разбиране на взаимодействието между традиционните правни процеси и други процеси за разрешаване на спорове.
 • Подобрете уменията, използвани от защитниците и неутралните в процеса на разрешаване на спорове.
 • Насърчаване на разбирането, необходимо за създаването на подходящи, ефективни и справедливи процеси за разрешаване на спорове в публични и частни организации.
 • Подобряване на разбирането на професионалните и етичните отговорности на неутралите в процесите за разрешаване на спорове.
 • Да допринесе за развитието на теорията, обществената политика и професионалната етика в областта на разрешаването на спорове.
Последна актуализация Септ. 2017

За учебното заведение

The Law Department at the University of Missouri was founded in 1872. Since that time, the law school has produced well-rounded lawyers who are sensitive to ethical issues, prepared to serve clients a ... Научете повече

The Law Department at the University of Missouri was founded in 1872. Since that time, the law school has produced well-rounded lawyers who are sensitive to ethical issues, prepared to serve clients and ready to be leaders in promoting justice for the State of Missouri and the nation. Свиване