Магистър по право в седем специалности

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Когато сте готови да предприемете следващата стъпка в кариерата си, магистър по право (LL.M.) от IU McKinney School of Law може да помогне.

LL.M. програмата има няколко цели:

 • В момента практикуващите американски адвокати дават възможност да усъвършенстват уменията си и да задълбочат познанията си по конкретна тема.
 • тя помага на лицензирани адвокати от други страни да опознаят американския закон в подготовка за преминаване на адвокатската колегия в САЩ.
 • тя предоставя фокусирана учебна програма за учени, които се интересуват от повишаване на знанията си в определена област на правото, за да се подготвят за SJD / Ph.D. право и академична кариера.

Проектиран да предоставя задълбочени познания в определена област, McKinney LL.M. кандидатите се приемат в LL.M. програма преди да изберете избор на писта.

По време на ориентацията, новоприет LL.M. студентите имат възможност да разговарят с преподаватели, персонал и студенти за различните програми и след това до академичен съветник, който ще реши коя песен най-добре съответства на целите и интересите на всеки ученик. Изборът на проследяване включва:

Магистър по право курсовете се преподават от съдии, съдии и главен прокурор

Студентите ни от магистърски програми идват от цял свят, за да учат с най-доброто, което може да предложи нашата държава. Курсове за LL.M. наскоро бяха обучавани от:

 • Правосъдието Стивън Дейвид, '82, Върховният съд на Индиана
 • Съдия Робърт Д. Ракър, Върховният съд на Индиана
 • Съдия Джон Бейкър, Апелативен съд в Индиана (бивш главен съдия)
 • Грег Золер, главен прокурор на Индиана

Като LL.M. студент, ще завършите програма за 24 кредита . Ако присъствате на пълно работно време, можете да завършите образователната си степен само за една година. Чуждестранни студенти, имайте предвид, че за да се изпълнят визовите изисквания, трябва да завършите в рамките на осемнадесет месеца.

Въпреки това, ако сте студент в страната, имате до три академични години, за да завършите изискванията за степен, и можете да вземете класове на непълно работно време или вечер.

LL.M. програмата включва:

 • Специфична за района курсова работа с широка гама от изборни опции
 • Стажове, клинични курсове, или безплатни правни услуги и възможности за практическо обучение по избор (ОПТ)
 • Изследователски компонент и магистърска теза (по избор за американския закон за чуждестранните адвокати)
 • Инструкция за напреднали английски като втори език (юридическото училище ще осигури 50% стипендия за тези курсове, ако е необходимо)
 • Възможността да публикувате тезата си, ако сте в теза, в мрежата на ScholarWorks в Университета в Индиана. Тази мрежа прави проучванията достъпни за адвокати и юристи по целия свят.

Програмни тракове

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Making the decision about where you pursue a legal education will impact the rest of your life. At McKinney Law we think you will find the best possible mix of theoretical grounding and practical tra ... Научете повече

Making the decision about where you pursue a legal education will impact the rest of your life. At McKinney Law we think you will find the best possible mix of theoretical grounding and practical training, hard work and fun, in a challenging yet supportive environment. Свиване