Магистър по право за чуждестранно обучени адвокати

Общ преглед

2 locations available
Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Преглед

Силна класация. Лично внимание. Най-висока стойност. Спечелете LL.M. в Temple University Beasley School of Law , където ще ходите курсове заедно със студенти от JD, станете част от обширна общност, създадена през 1974 г., и живеете в достъпния град Филаделфия, стратегически разположен между Ню Йорк и Вашингтон. Каним ви да се присъедините към семейството на Темпъл, за да развиете своята кариера.

128086_Proximity.jpg

Програмата „ Магистър на законите“ (LL.M.) в Temple Law отдавна обучава международни юристи с голям успех. Днес над 600 LL.M. завършилите използват своето Temple юридическо образование, за да практикуват и преподават по целия свят.

LL.M. програма за чуждестранни обучени юристи служи на международни:

  • адвокати
  • Скоро завършили право
  • Държавни служители
  • Корпоративен правен съветник
  • Други юридически специалисти

Студентите ще спечелят диплома по американско право, ще научат за правната система на САЩ и ще станат лидери на световния пазар. Студентите могат да посещават два или три семестъра, в зависимост от личните и професионални цели на студента.

Защо да изберете LL.M. за чуждестранно обучени юристи в Temple Law?

Законът на Темпъл е класиран като 50-те най-добри юридически училища в САЩ от US News и World Report . Освен това той е постоянно класиран за международно право, правни изследвания и писане и съдебна адвокатура, сред другите специалности. Изтъкнатите преподаватели в Temple Law са завършени, подкрепящи и посветени на подготовката на студентите за изключителна кариера.

Храмът има два международни кампуса, разположени в Токио и Рим, в които LL.M. студентите може да могат да учат. Над половината от преподавателите преподаваха в кампусите на Темпъл в чужбина, демонстрирайки своите глобални интереси и чувствителност към нуждите на международните студенти.

Отлично местоположение

Temple Law се намира във Филаделфия, шестият по големина град в Съединените щати, удобно разположен между Ню Йорк и Вашингтон. Цената на живот във Филаделфия е по-ниска от тази в други градове на източно крайбрежие. Студентите са в състояние да спестят пари за разходи за живот, докато продължават своите юридически проучвания и работят в мрежа в голям град. Филаделфия е първият град на ЮНЕСКО за световно културно наследство в САЩ и току-що бе обявен за един от най-големите градове за посещение в САЩ за 2020 г. от National Geographic .

Индивидуална учебна програма

Ще имате свободата да проектирате програма за обучение, съобразена с вашите интереси. Студентите преминават два необходими курса, Въведение в американското право и правни изследвания и писане, и след това могат да избират от над 180 курса по американско и международно право, предлагани всяка година, за да задоволят усъвършенстваните изисквания за писане и избори.

Възможност за трансфер на програма JD

Заинтересованите LL.M. студентите могат да преминат към програмата Juris Doctor (JD) при изпълнение на определени критерии. За повече информация, моля попълнете формата по-долу.

Предпоставки за прием

Студентите трябва да докажат, че имат:

  1. Предварително юридическо образование: За да се класирате за прием в LL.M. програма, трябва да сте спечелили първа степен по право (като LL.B.) извън САЩ.
  2. Английски език: Демонстрирайте владеене на английски език като печелите:
  • 88 по TOEFL (код на отчета 2906-03);
  • 6.5 на IELTS (без индивидуална оценка на лентата под 6.0); или
  • Подайте заявка за отказ, ако вашият роден език е английски или сте спечелили степен от институция, в която английският е основният език на преподаване.

Крайният срок за кандидатстване за есенния семестър е 15 април. Разширения могат да бъдат предоставени при поискване.

Условно приемане

Кандидатите, които иначе са квалифицирани по академичен път, но попадат малко под желаните резултати, може да бъдат задължени да присъстват на лятна програма за обучение по английски език в Съединените щати като условие за прием. За да се класират за условен прием, като цяло студентите трябва да са спечелили TOEFL оценка 80 или IELTS комбиниран резултат 6.0 (без индивидуален бал по-нисък от 5,0).

Студентите могат да вземат тези курсове в Центъра за американски език и култура в Темпъл (преди известен като Интензивната програма по английски език). За повече информация, моля попълнете формата по-долу.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Temple University Beasley School of Law is committed to excellence in teaching, learning, scholarship, and service. The faculty is dedicated to preparing students to enter and continue in the legal pr ... Научете повече

Temple University Beasley School of Law is committed to excellence in teaching, learning, scholarship, and service. The faculty is dedicated to preparing students to enter and continue in the legal profession with the highest level of skill possible, with a firm commitment to principles of professional responsibility, and with a sense of personal obligation to lead and to serve the communities in which they live and practice. Свиване