Магистър по право международно финансово право

Общ преглед

Описание на програмата

Нашият нов курс по LLM за международно финансово право е разработен, за да отговори на бързия растеж в развитието на закона в областта на международното финансиране и да подготви студентите за бъдещи кариери във финансовия сектор.

Курсът не само се фокусира върху финансовите транзакции и банковото дело, но и върху застраховането, което е огромна индустрия както в Обединеното кралство, така и в международен план.

Защо да изберете този курс?

 • Изпълнете нарастващото търсене на подходящо квалифицирани специалисти по международно финансово право в и извън юридическата професия.
 • Предлагат се различни стипендии.
 • Идеален за студенти, търсещи работа в по-широката област на финансовото право.
 • Получаване на разбиране за по-широките фактори, които може да са повлияли върху областта на международното финансово право като теоретични, етични, политически, икономически и социологически фактори.
 • Възползвайте се от факултет, който предлага преподавателско мислене в областта.
 • Незадължителните широкомащабни модули позволяват на студентите да приспособят своята степен към техните интереси.
 • Присъстват международна лятна школа и опознаването Закон от европейска гледна точка.
 • 98% от нашите следдипломни студенти в Юридическия факултет се занимават или участват в допълнително обучение шест месеца след дипломирането си (DLHE, завършилите следдипломно обучение 2015-16).

Какво ще учат

Ще изучавате шест учебни модула, последвани от дисертация. Дисертацията е удължен академичен труд, независимо изследван и написан. Ще бъдете подкрепени в тази работа с един-единствен надзор от учител експерт в избраната от вас област. В зависимост от академичната пригодност и наличието на подходящо упълномощен учител, можете да изберете ваше собствено учебно за дисертационния модул на курса.

Кариери и пригодността за заетост

Развитието на кариерата е неразделна част от програмата и екипът ни за кариера провежда серия от семинари, в които можете да определите методи и стратегии, които да ви позволят да преследвате вашите кариерни цели. 98% от нашите следдипломни студенти в Юридическия факултет се занимават или участват в допълнително обучение шест месеца след дипломирането си (DLHE, завършилите следдипломно обучение 2015-16).

Този курс може да помогне на онези, които търсят място в курс за професионално юридическо обучение (LLM LPC и LLM BPTC) и да повишат автобиографията на лицата, преследващи трудова дейност в правния сектор. За студенти, желаещи да преследват академична кариера, курсът предлага отлично основание за научни изследвания и развиване на високо развити писмени умения.

Изисквания за вход

Великобритания

Какво търсим?

 • Добра степен на право, 2.2 или по-висока.
 • Кандидатите, чиято първа степен не е закон, ще трябва да представят доказателства за ангажираност към предмета на LLM, който желаят да учат.
 • Кандидатите от други дисциплини ще бъдат посрещнати при подходящи обстоятелства, особено ако те имат опит в областта, дори ако не са като адвокати.

Ние уточняваме тези минимални изисквания за влизане, но ние ще Ви оценим индивидуално относно способността Ви да се възползвате от курса. Понякога предлагаме места въз основа на нестандартни квалификации за влизане и промишлен или професионален опит.

Международни квалификации

Приемаме квалификации от училища, колежи и университети от цял ​​свят за навлизане в нашите UG и PG степени. Ако не сте сигурни как си международна квалификация съответства на изискванията ни за курса, моля посетете нашия международен страница квалификации.

Основни курсове

Ако трябва да направя фондация разбира се, за да отговаря на нашите изисквания курса посетете Nottingham Trent Международен колеж (NTIC). Ако вече учат в Обединеното кралство в училище или колеж и бих искал да знам дали можем да приемем вашата квалификация, моля посетете нашата страница фундаментни курсове.

Изискванията за влизане в английски език

Ако английският не е вашият първи език, трябва да ни покажете, че вашите езикови умения са достатъчно силни за интензивно академично обучение. За този курс обикновено се изисква едно от следните неща:

 • IELTS 6.5 с минимум 5.5 по всяко умение.
 • Еквивалентна квалификация английски език.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to pr ... Научете повече

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to prepare students for their future careers and we have a proven track record in graduate employability. The School's credentials speak for themselves... Свиване