Магистър по право на международната търговия и търговско право

Общ преглед

Описание на програмата

С нарастващото национално и международно значение международното търговско право е един от износа на английската система на общото право. Структурата на международните договори е доминирана от английските принципи на общото право. На този курс ще развиете своя опит в ключови области, засягащи международната търговия и търговското право.

За LLM международната търговия и Търговския закон

Този популярен разбира се изследва различни области на обекта, включително:

 • международни продажби и превоз на товари
 • застраховка
 • международни финанси
 • международното разрешаване на спорове
 • Право на Световната търговска организация.

Последното е от особено значение, тъй като Индия и Китай се присъедини към Световната търговска организация.

Защо да изберете този курс?

 • Разгледайте различните аспекти на международната търговия и търговско право, основен износ на английски Общата Закон система.
 • Възползвайте се от тесни връзки с нашия Център за бизнес и закон за несъстоятелност.
 • Възможност за допълване си проучване на международната търговия и търговско право с с до два модула от други LLM предметни области.
 • Изберете проучване маршрут, който ви подхожда с пълно работно време, непълно работно време и дистанционно обучение възможности, които съществуват.
 • Присъстват международна лятна школа с възможност да се изследват Право в европейски контекст.
 • Стипендии на разположение.
 • Отделните модули могат да бъдат изследвани за продължаващо професионално развитие (CPD) награди.

Как мога да уча?

Академичната година за курсовете за LLM е разделена на три части: две десет седмично условия (Term One започва да тече от началото на учебната година до Коледа ваканция, Term Two между Коледа и Великден) и летния период.

Редовни студенти - които завършат курса в продължение на една учебна година - изучават три модула във всеки мандат и да завършите дисертацията през лятото.

Задочни студенти и дистанционно обучение студенти - които завършат курса в рамките на две учебни години - учи три модула в цяла Условия първа и част втора на всяка година (шест на брой), като се започне работа по изследване на тяхната дисертация през първата летния период и да го попълните време вторият.

На пълен работен ден и на непълно работно време режимите на модули се преподават през цялата седмица. В зависимост от вашия график може да се очаква да присъствате на повече от един ден. Модулите могат по изключение да бъдат разсрочени дължи на курсови нужди.

Семинари са водени от академичните среди, но обикновено ще изискват от вас да извърши изчерпателна ръководи подготвителната работа и често ще включват кратки презентации или други постъпления.

Модули на дистанционното обучение са структурирани, насочени учебни дейности, предоставяни чрез онлайн платформа за обучение на университета - СЕГА. Разстояние учащите също ще имат възможност да участват във виртуални дискусии с други студенти и преподаватели, както и ще бъдат помолени да попълнят допълнителни задачи - като например изготвяне на планове за разработка на есе или презентации - в течение на всеки модул.

Изисквания за вход

Великобритания

 • Добра степен на право, 2.2 или по-висока.
 • Кандидатите, чиято първа степен не е закон, ще трябва да представят доказателства за ангажираност към предмета на LLM, който желаят да учат.
 • Кандидатите от други дисциплини ще бъдат посрещнати при подходящи обстоятелства, особено ако те имат опит в областта, дори ако не са като адвокати.

Ние уточняваме тези минимални изисквания за влизане, но ние ще Ви оценим индивидуално относно способността Ви да се възползвате от курса. Понякога предлагаме места въз основа на нестандартни квалификации за влизане и промишлен или професионален опит.

Международен

Приемаме квалификации от училища, колежи и университети от цял ​​свят за навлизане в нашите UG и PG степени. Ако не сте сигурни как си международна квалификация съответства на изискванията ни за курса, моля посетете нашия международен страница квалификации.

Основни курсове

Ако трябва да направя фондация разбира се, за да отговаря на нашите изисквания курса посетете Nottingham Trent Международен колеж (NTIC). Ако вече учат в Обединеното кралство в училище или колеж и бих искал да знам дали можем да приемем вашата квалификация, моля посетете нашата страница фундаментни курсове.

Изискванията за влизане в английски език

Ако английският не е вашият първи език, трябва да ни покажете, че вашите езикови умения са достатъчно силни за интензивно академично обучение. За този курс обикновено се изисква едно от следните неща:

 • IELTS 6.5 с минимум 5.5 по всяко умение.
 • Еквивалентна квалификация английски език.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to pr ... Научете повече

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to prepare students for their future careers and we have a proven track record in graduate employability. The School's credentials speak for themselves... Свиване