Магистър по право право на интелектуалната собственост

Общ преглед

Описание на програмата

Магистър по право право на интелектуалната собственост

Интелектуалната собственост е една вълнуваща и все по-важна област на правото, особено в международен план и в целия ЕС. Курсът предлага на студентите възможност да се изследват закона за интелектуалната собственост, както в контекста на Великобритания и ЕС, заедно с връзките към конкурентното право и спорта.

За LLM Интелектуална собственост

Вие ще проучи международно важната област на Право на интелектуалната собственост и да научат как интелектуалната собственост накърняват много търговски площи.

Защо да изберете този курс?

 • Запознайте Право на интелектуалната собственост в UK и ЕС контексти.
 • Научете как интелектуалната собственост накърняват много търговски площи и проучване връзките към конкурентното право и спорта.
 • Поучете се от експерт преподаватели като Джанис Denoncourt, опитен лекар и автор на основните учебници, който е бил спонсориран от Европейското патентно ведомство.
 • Допълнете проучване на Право на интелектуалната собственост с два модула от други LLM предметни области.
 • Изберете да учат редовно или задочно.
 • Присъстват международна лятна школа и опознаването на закона в европейски контекст.
 • Стипендии са на разположение.
 • Отделните модули могат да бъдат изследвани за продължаващо професионално развитие (CPD) цели.

Modules

Ще учите шест преподавани модули, последвани от дисертация. Основни модули:

 • Конкуренция и IP закон в ЕС
 • Интелектуална собственост
 • IP обществено здраве медицински иновации
 • Защита на данните и поверителност

Плюс два модула по Ваш избор от други LLM тематични области, с изключение на нефт, газ и минното дело закон. Вие ще започнете да си дисертация след завършване на тези модули.

Оценка

Във всеки случай модули се оценяват чрез една част от курсова работа. Това обикновено отнема под формата на есе или на проблеми стил въпрос, но ще варира от модул. Тук можете да подадете и получаване на обратна информация за оценки в течение на всеки модул.

Дисертацията е 18 000 до 20 000 думи и е изследван и писмено, независимо под ръководството на експерт академично.

Как мога да уча?

Академичната година за курсовете за LLM е разделена на три части: две десет седмично условия (Term One започва да тече от началото на учебната година до Коледа ваканция, Term Two между Коледа и Великден) и летния период.

Редовни студенти - които завършат курса в продължение на една учебна година - изучават три модула във всеки мандат и да завършите дисертацията през лятото.

Задочни студенти - които завършат курса в рамките на две учебни години - изучават три модула цяла Условия едно и две за всяка година (шест на брой), като се започне работа по изследване на тяхната дисертация през първата летния период и да го приключи през второто.

На пълен работен ден и на непълно работно време режимите на модули се преподават през цялата седмица. В зависимост от вашия график може да се очаква да присъствате на повече от един ден. Модулите могат по изключение да бъдат разсрочени дължи на курсови нужди.

Семинари са водени от академичните среди, но обикновено ще изискват от вас да извърши изчерпателна ръководи подготвителната работа и често ще включват кратки презентации или други постъпления.

Изисквания за вход

Великобритания

 • Добра степен на право, 2.2 или по-висока.
 • Кандидатите, чиято първа степен не е закон, ще трябва да представят доказателства за ангажираност към предмета на LLM, който желаят да учат.
 • Кандидатите от други дисциплини ще бъдат посрещнати при подходящи обстоятелства, особено ако те имат опит в областта, дори ако не са като адвокати.

Ние уточняваме тези минимални изисквания за влизане, но ние ще Ви оценим индивидуално относно способността Ви да се възползвате от курса. Понякога предлагаме места въз основа на нестандартни квалификации за влизане и промишлен или професионален опит.

Международен

Приемаме квалификации от училища, колежи и университети от цял ​​свят за навлизане в нашите UG и PG степени. Ако не сте сигурни как си международна квалификация съответства на изискванията ни за курса, моля посетете нашия международен страница квалификации.

Основни курсове

Ако трябва да направя фондация разбира се, за да отговаря на нашите изисквания курса посетете Nottingham Trent Международен колеж (NTIC). Ако вече учат в Обединеното кралство в училище или колеж и бих искал да знам дали можем да приемем вашата квалификация, моля посетете нашата страница фундаментни курсове.

Изискванията за влизане в английски език

Ако английският не е вашият първи език, трябва да ни покажете, че вашите езикови умения са достатъчно силни за интензивно академично обучение. За този курс обикновено се изисква едно от следните неща:

 • IELTS 6.5 с минимум 5.5 по всяко умение.
 • Еквивалентна квалификация английски език.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to pr ... Научете повече

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to prepare students for their future careers and we have a proven track record in graduate employability. The School's credentials speak for themselves... Свиване