Магистър по право Програма

MC Закон предлага няколко различни LL.M. специалности за кандидати с различен произход и интереси, включително Традиционните изследвания, американски правни науки, международни и европейски изследвания и застъпничество. Програмите са разработени за кандидати, които желаят да се възползват напълно от малкия размер на класа MC Лоу, динамичен изследователска общност, извънкласни дейности, и местонахождение в столицата, за да преследват лични и професионални целите си. В допълнение към разглеждане на сайта, моля свържете се с LLM@mc.edu да научите повече за тези възможности.

Академик Support

MC закон е уникален в изпълнението на разнообразни индивидуалните изисквания на магистър кандидати. В центъра на LL.M. програми са самите кандидати. В допълнение към по-широк кръг от курса предложения да се изострят професионални умения от преподаватели с богат опит застъпничество и международна правна експертиза, MC Закон предлага конкурентни цени, един-към-един факултет менторство, размери малък клас, както и административна подкрепа на всеки етап от вашия проучвания, от помощ при осигуряването на жилища и имиграционен статут на подготовката за Ню Йорк, Калифорния, Алабама, DC или друга колегия на САЩ за следдипломна стаж. Кандидатите се предлагат огромно разнообразие от извънкласни дейности, включително кариерни събития, екскурзии, стажове, посещение на лекции и семинари, както и редовни социални дейности.

Застъпничество изследвания

Учителят по право (LL.M.) В Застъпничество в MC Право

В съвременния пазар на юридически услуги, младите адвокати са дадени няколко, ако има такива, възможности за развитие на напредналите застъпнически умения, така важни за ефективното представителство на клиента. Усложнява този проблем е фактът, че много обещаващ нови адвокати не завършват повече от една или две паралелки по застъпничество по време на техните JD проучвания. Решението е магистър по право (LL.M.) В Застъпничество в MC закон.

А ръцете на, практика, основаваща курс на обучение, на LL.M. Advocacy интегрира опити и апелативни застъпнически externships най-добрите държавни и федерални агенции. Студентите могат да се съсредоточат върху развитието на знанията и уменията си в гражданска или наказателна застъпничество на съдебния процес и / или въззивната ниво. Perfect за практикуване на адвокат, студентите имат пет години за завършване на степен, разнообразие от заведения за насрочване и всички класове също се броят към CLE кредит.

Професор Патриша Бенет, една от най-уважаваните пробни застъпници в региона, да не говорим щата Мисисипи; и проф Victoria Lowery, който е построил MC право в национално спазват въззивната програма застъпничество, ще ръководи и учи те завършат правни студенти, да ги трансформира в полирани застъпници подготвени да се отличат пред всеки съд в страната. Подпомагане на тези професори ще бъде с екип от най-опитните и уважавани юристи и адвокати от Юга.

Изисквания за прием

 • Кандидатите трябва да са завършили или да се планират да завършат своето JD степен от акредитиран ABA юридическия факултет на по времето, те започват на LL.M. Program.
 • Кандидатите трябва да отговарят на условията за или са допуснати да практикува пред най-висшия съд в американския щат след адвокатски изпит.
 • Кандидатите трябва да притежават професионална и лична неприкосновеност, свързани с практиката на закона в САЩ.
 • Кандидатите трябва да имат доказан опит в академичен успех.

Дипломиране Изисквания

 • 24 кредити, завършени от списъка с класове по програмата в рамките на пет години от началото на програмата
 • Натрупаната точка средно 2.0 клас

Разходи и стипендии

MC закон се ангажира да предоставя високо качество, но на достъпни цени юридическо образование, и Джаксън е един от по-лесни за разходите столици в Съединените щати. Дори и така, един магистър степен може да бъде съществен финансов ангажимент и потенциални кандидати ще бъдат поканени да демонстрира способност за финансиране на целия си курс на обучение. Кандидатите, които са американски граждани и постоянно пребиваващи лица могат да кандидатстват за кредити за финансова помощ, както и международни кандидати се насърчават да се свържете Службата за MC закон финансова помощ и LL.M. Програми Office, за да обсъдят възможностите за финансиране.

Магистър по право студенти в MC право да се насладят на точно същия нисък процент кредити за обучение, тъй като нашите пристигащите студенти JD. За 2015/16 учебна година, процентът на обучение е $ 1068 за кредит час. Общо разходи ще варират в зависимост от броя на кредитите (12-36) и дължина (1-4 семестъра) на вашия конкретен учебен план. За обща прогнозна стойност на посещаемостта специфични за вашите академични цели, имейл LLM@mc.edu В допълнение, MC закон предвижда селективни стипендии за заслуги базирани [RM1] за изключителна LL.M. кандидатите, както и значително дисконтирани разходи за кандидати от международни институции партньорство. Потенциални кандидати са насърчавани да се свържете с LL.M. Програми Office в LLM@mc.edu да научите повече за наличните възможности за стипендии.

Завършил Чеклист Допускане Application

The LL.M. програми на MC Закон предлагат на студентите уникална възможност да се изострят тяхното разбиране на американската държава и усъвършенствате своите специализирани интереси чрез разширено изучаване в американските или не-американски правни области. Завършващите кандидати са отишли, за да премине в Ню Йорк и други местни барове, сигурен правен заетостта в Съединените щати, и успешно са намерени международни назначаване на работа в индустрията, финанси, правни фирми и университети. MC законът предвижда пригодени за училищно и професионално подкрепа на всеки етап от степента да се гарантира, кандидатите да постигнат своите професионални цели.

За да кандидатствате за LL.M. Програми, кандидатите трябва да имат или се дипломира с JD от ABA одобрена US юридическия факултет, спечелил JD еднаква степен от Юридическия факултет чужд, или да се попълни степен от международна партньорска институция. За разлика от много правни факултети в САЩ, MC закон не се зарежда всяка такса за кандидатстване, който е част от нашия ангажимент да предостави на достъпна степен, че може да се постигне по ефективен период от време. Кандидатите за цялата магистратура програми трябва да представят следното:

 • Формуляр за кандидатстване (или посредством LSAC или магистър @ mc.edu)
 • Автобиография или Resume
 • Лично изявление
 • Преписи
 • English Language Skill Проверка
 • Писма за препоръка (по избор)
 • Seat Депозит

English Language Skill Проверка

Кандидатът трябва да може да докаже, владеене на английски език, като за следното:
 • е роден роден английски говорещия;
 • лично интервю, проведено от директора на външните LL.M. Програма на MC закон;
 • оценка от най-малко 550 на TOEFL на хартиен носител (http://www.ets.org);
 • оценка от най-малко 95 (5) на IBT TOEFL; или
 • резултат най-малко 6.0 (http://www.ielts.org) на IELTS.

Традиционните изследвания, американски правни изследвания, както и международни и европейски изследвания

Традиционният американски правни изследвания, както и международни и европейски изследвания LL.M. Програми са специално предназначени за кандидати образовани извън САЩ или с интереси в разработването на техните знания за не-американски правни системи. Значителен брой от факултета имат международна правна експертиза или да включва сравнителни елементи в тяхното преподаване. Чрез достъп до пълния JD учебната програма, научните изследвания и практическа ангажираност, кандидатите имат възможност да укрепи своите знания на американската правна система, за да се премине на местно или New York Bar, докато хонинговане техните специализирани интереси. MC Закон предлага конкурентни цени, един-към-един факултет менторство, размери малък клас, както и административна подкрепа на всеки етап от обучението си; от помощ при осигуряването на жилища и имиграционен статут на подготовката за местните или New York Bar да публикувате-дипломирането стаж. Кандидатите се предлагат огромно разнообразие от извънкласни дейности, включително кариерни събития, екскурзии, стажове, посещение на лекции и семинари, както и редовни социални дейности. В допълнение, кандидатите имат право да участват при успешно завършване на LL.M. степен да влязат в програмата JD при изискване единица.
Програма с обучение на:
 • Английски
Този курс е Онлайн обучение