Магистър по право (LL.M) по интелектуална собственост - WIPO

Общ преглед

Описание на програмата

Магистър по право (LL.M) по интелектуална собственост

LL.M. в интелектуалната собственост е предназначена за участниците да придобият необходимите умения, за да играят водеща роля в практиката в областта на правата на интелектуална собственост и преподаване чрез излагане на международен и сравнителен подход. Целта на учебната програма е да даде задълбочен преглед на класическите теми на ЗР, както и специализиран анализ на най-новите разработки в областта на патентите, индустриалния дизайн, интегралните схеми, търговските марки, имената на домейни, авторското право и сродните му права, биотехнологичните патенти и сортове растения, както и интернет, софтуер, бази данни и електронна търговия.

програма


LL.M. в областта на интелектуалната собственост се преподава на английски език и е структуриран в три различни фази, продължаващи над 9 месеца, от юни 2014 г. до февруари 2015 г.

  • Първата фаза от юни до август 2014 г. се състои от курсове, предлагани чрез дистанционно обучение чрез интернет. Тази първоначална онлайн сцена осигурява на участниците предварително и хомогенно минало.
  • Втората фаза бележи жилищната част на програмата. Той предлага лице в лице обучение в класната стая, която се проведе в Международния център за обучение на МОТ в Торино от 1 септември до 12 декември 2014 г. На основата на встъпителен преглед на икономическия анализ на закона, тази фаза анализира IP защита както на национално и международно ниво.
    Лекции по следните модули ще се предлагат от преподаватели и преподаватели, както и от експерти.
  • Третият етап се състои в представянето на окончателната версия на изследователската книга. Всеки участник ще трябва да представи окончателния вариант на изследователската книга, първоначално изготвена по време на втората фаза.
    Представянето и класификацията на окончателните изследователски документи ще завърши програмата.

Магистър по право (LL.M.) в областта на интелектуалната собственост ще бъде награден при успешно завършване и изпълнение на изискванията на трите части

За да отговарят на условията за кандидатстване, кандидатът трябва:

  • успешно завършили университетска степен по право в областта на правото, икономиката, инженерството, медицината, химия, комуникационни науки или бизнес администрация.
  • да владеете отлично английски език (може да бъдете задължени да представите доказателства за английски език)

Такси и стипендии

Таксата за обучение за курса е 8000 евро, включително учебни заведения, учебни материали, застраховки и такси за университетска регистрация.

Краен срок за кандидатстване: 29 март 2014 г.


Ограничен брой частични стипендии, покриващи такси за обучение и / или настаняване в университета ITC-ILO , обикновено се предлагат на студенти от развиващите се страни / икономики в преход на конкурентна основа сред заслужилите кандидати, които не са в състояние да покрият пълното обучение, плюс разходите за настаняване.


Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

A UNIQUE PARTNERSHIP BETWEEN THE INTERNATIONAL TRAINING CENTRE OF THE ILO, UN ORGANIZATIONS AND ACADEMIA

A UNIQUE PARTNERSHIP BETWEEN THE INTERNATIONAL TRAINING CENTRE OF THE ILO, UN ORGANIZATIONS AND ACADEMIA Свиване