Магистър по право (LL.M.)

Общ преглед

Описание на програмата

Катедрата по право (LL.M.) в Калифорнийския университет, Училище по право на Ървин предлага първокласно юридическо образование на адвокати, съдии, държавни служители и други, които желаят да се обучават за правната система и практиката на закона в САЩ. Предлагаме обща LL.M. програма, която може да бъде съобразена с интересите на всеки отделен човек, като по този начин уникално екипира студентите с познания и умения, които да бъдат отличени в днешната глобална правна общност, каквито и да са личните и професионалните им цели.

64409_ScreenShot2017-11-20at4.48.03PM.png


Програмата е едногодишен, 24-часов курс на обучение в напреднали правни теми, предназначен основно за адвокати, обучени извън Съединените щати. От студентите се изисква да вземат четири курса: Въведение в американското право; Изследване, анализ и писане в американското право; Американската правна практика в контекста; и професионалната отговорност, глобализацията и правната професия в САЩ. За останалата част от курсовете студентите избират от широк кръг от курсове в учебната програма на горното ниво. Специализиран персонал е на разположение, за да помогне на студентите да планират курса си на обучение и, по желание, да гарантира, че курсовете на студентите отговарят на изискванията за правоспособност на Калифорния, Ню Йорк или други държавни барове.

64408_ScreenShot2017-11-20at4.48.13PM.png


Кой трябва да кандидатства


Квалифицираните кандидати трябва да имат:

  1. Правна степен от родната им страна
  2. Достатъчно владеене на английски език, за да се включи в стриктното изследване на американското право.


Периодът на кандидатстване за LL.M. Програмата е от 1 до 15 май всяка година.


Защо да продължите с LL.M. в Закона за UCI?


Факултет от световна класа

Учебните часове в Университетския закон се обучават от брилянтна група от посветени и приветстващи преподаватели. Нашите преподаватели са изключителни учени. Неотдавнашно проучване класира тяхното научно въздействие като номер 6 в страната зад само Йейл, Харвард, Чикагския университет, Нюйоркския университет и Станфорд. Също толкова важно, те също са превъзходни учители и посветени ментори. Тази ненадмината комбинация прави UCI Law уникална, динамична и разнообразна интелектуална общност, в която да се учи и да расте.

Безупречна репутация

Индивидуално и колективно, факултетът, персоналът, студентите, стипендиантите и приятелите на Юридическото училище превърнаха ЗКИ в място за отлични постижения и иновации в преподаването, стипендията и обществените услуги. Законът UCI имаше най-високото дебютно класиране в US News

Малки размери клас

Нашите съотношения студент-факултет е сред най-добрите в страната на 7-1 и средният брой на учениците в горния клас е 11 - това позволява на студентите да имат по-индивидуално време с нашите изключителни преподаватели. Ние съчетаваме най-доброто от една малка, колегиална и поддържаща среда с голяма и известна изследователска институция.

Учене чрез правене

Опитното обучение е в основата на нашата учебна програма. Преподаваме на нашите ученици как да превърнат теорията в практика и да се научат да правят това, което е от съществено значение за развиване на готови за практиката умения за адвокати. Обществената служба също е в центъра на мисията на UCI Law. Нашите програми предоставят на студентите възможност и обучение, за да използват своето юридическо образование за подобряване на обществото.

Orange County, California Местоположение

Нашето престижно местоположение в центъра на окръг Ориндж, Калифорния - на един час на юг от Лос Анджелис и на един час северно от Сан Диего - прави UCI изключително привлекателно място за прекарване на година в изучаване на правото. Намира се на около 10 минути от плажа, UCI campus се намира в Ървайн, Калифорния.

Градът Ървайн е класиран в САЩ за най-безопасния град с размери за 12-и пореден път. Сред многото предимства на Ървайн е приятният целогодишен климат и лесният достъп до много културни, развлекателни и атракционни атракции. В допълнение, Южна Калифорния е огромен, много желателен и сложен правен пазар на престижни международни правни фирми, регионални фирми и известни организации с обществен интерес. Ориндж Каунти се гордее с една голяма и разнообразна икономика, дом на някои от най-големите компании в света, както и на предприемачески малки фирми. Бизнес климатът предлага акцент в редица сектори, включително недвижими имоти, високи технологии, международна търговия, здравеопазване и науки за живота.

Последна актуализация Юли 2018

За учебното заведение

UC Irvine School of Law opened its doors to students in August 2009, the first new public law school in California in more than 40 years. UCI Law seeks to create the ideal law school for the 21st cent ... Научете повече

UC Irvine School of Law opened its doors to students in August 2009, the first new public law school in California in more than 40 years. UCI Law seeks to create the ideal law school for the 21st century by doing the best job of training lawyers for the practice of law at the highest levels of the profession. Recruited from prestigious schools, the faculty ranked sixth in the country in scholarly impact in a recent study. The student body has admissions qualifications comparable to those of student bodies at top 20 law schools. The school’s innovative curriculum stresses hands-on learning, interdisciplinary study, and public service. Свиване