Магистър по право (LLM)

Общ преглед

Описание на програмата

Магистър по право (LLM)

LL.M. Програмата е предназначена за чуждестранни студенти с първа степен по право. Програмата изисква най-малко два семестъра на редовно обучение по местоживеене. В допълнение към традиционните LLM, възможностите за степен включват LLM с Thesis, за студенти, които се интересуват от академично юридическо писане, и редица специализации LLM, за студенти, които се интересуват от определена област на правото.

Традиционна степен LLM

Завършилите студенти се приемат за най-малко два семестъра по местоживеене, което води до степен магистър по право (LLM). За да се квалифицират за степен LLM, студентите трябва:

 • Попълнете поне 24 часа, разбира се, кредит;
 • Завършете една академична година по пребиваване в Юридическия факултет;
 • Пълна B504 Въведение в американския закон за 2 кредита и B530 Правен дискурс и писане за 2 кредита;
 • Поемайте не по-малко от 8 часа курс за семестър;
 • Поддържане на кумулативна средна оценка от най-малко 3,0; и
 • Завършете изискванията за степен не повече от три последователни семестъра.

Кандидатите, които ще са получили степен JD от американско юридическо училище преди матура по програмата LLM в университета в Индиана, не могат да получат степен LLM без дисертация и могат да бъдат обект на алтернативни изисквания.

Магистърска степен с дипломна работа

Студенти от LLM, които искат опит в академичното юридическо писане и планират да продължат към SJD или Ph.D. програма може да се интересува от LLM с дисертация степен. LLM с дисертантите трябва да изпълнят следните изисквания:

 • Попълнете най-малко 24 учебни часа, разбира се.
 • Завършете 6 часа B706 независими изследвания за дипломната работа;
 • Завършете една академична година в университета
 • Пълна B504 Въведение в американското право за 2 кредита, B530 Правен дискурс и писане за 2 кредита, и B560 Академично юридическо писане за 1 кредит;
 • Поемат не по-малко от 8 часа курс за семестър, с изключение на последния семестър;
 • Поддържане на кумулативна средна оценка от най-малко 3,0; и
 • Завършете изискванията за степен не повече от четири последователни семестъра.

Други опции за LLM

Летни програми за студенти

Кандидатите за LLM, които трябва да подобрят знанията си по английски и правен английски език преди започване на магистърска програма, могат да бъдат допуснати до нашата програма за летен старт, която започва през юни всяка година.

LLM към JD кредитен трансфер

Юридическият факултет има процес, който дава възможност на нашите студенти за LLM да кандидатстват за прехвърляне към JD програмата. Студентите могат да номинират себе си, за да участват в процеса на подбор, или преподавателите могат също да номинират студенти с отлични постижения в техните класове. Студентите, които кандидатстват за програмата за магистърска степен по право, могат да пресметнат някои кредити за магистърска степен, които ще им позволят да влязат в JD програмата с напреднал стаж.

Приемане на LLM от пролетния старт

В допълнение към традиционната двусеметова програма за обучение по програма LLM, която започва през есента, студентите могат да изберат да стартират програмата през пролетния семестър (януари). Студентите от пролетното начало могат да завършат своите степени в два семестъра, или да изберат да завършат изискванията за степен по-бавно, като вземат три семестъра. Приемът на магистратурата от началото на пролетта може да се изисква за студенти, които участват в Интензивен английски език през есенния семестър.

Допускане

Дати на приоритет на приложението

падане

 • Дата на приоритета: 1 февруари
 • Краен срок: 1 април, след това валидиране

пружина

 • Дата на приоритета: 1 септември
 • Краен срок: 1 ноември, след това валидиране

Въпреки че кандидатурите ще бъдат разгледани, докато класът не е пълен, се препоръчва да кандидатствате не по-късно от посочения краен срок. Всички заявления, получени до посочената дата на приоритет, ще бъдат автоматично разглеждани за стипендии. Кандидатури, получени след датата на приоритет, ще бъдат разглеждани за стипендии, ако все още има налични средства.

За всяко следващо есенно полугодие започваме да приемаме нови заявления за всички магистърски програми на 1 октомври.

Начални дати

За да посрещнете натоварения си график или специфични нужди, законът на Индиана предлага няколко начални дати за нашите програми за LLM:

 • Традиционен есен старт: Традиционната есенна класа, нашата основна начална дата, започва в началото на средата на август всяка година.
 • Пролетен старт: В допълнение към традиционния ни есенен семестър, Индиана Лоу предлага пролетна програма, която започва през януари. Заявленията за пролетния старт ще се приемат от юли до ноември.
 • Лятна старт: Програмата за летен старт е специално проектирана седем-седмична програма за интензивен правен английски език за студенти, които започват през юни и е последвана от нашия интензивен курс по Въведение в американското право.
 • Интензивно въведение в американското право: Като се запишете в нашия двуседмичен интензивен курс по Въведение в американския закон (два кредитни часа), който започва в края на юли, можете да завършите един от необходимите си курсове по право рано. Пристигането до края на юли също ви дава време да се запознаете с юридическото училище, университета и общността на Блумингтън, преди да започнете пълния си график през август.

Изисквания за прием

 • Образование: Кандидатите за магистърска степен по право (LLM), които са получили бакалавърското си образование извън Съединените щати, обикновено са задължени да имат завършена степен по право или силна концентрация на студент в юридически курсове.
 • Владеене на английски език: Кандидат за LLM, за когото английският не е техният първи език, трябва да демонстрира владеене на английски език чрез TOEFL резултат 94 IBT, IELTS оценка от най-малко 7.0, или еквивалентни TOEFL, IELTS или TOEIC резултати в други формати. Оценка на владеене на английски език, която е малко по-ниска от нашето минимално изискване, не се отхвърля категорично, особено когато други фактори, като образованието и трудовия опит, са изключителни. Ние не предлагаме условно допускане на мястото на гореспоменатите изисквания за оценка на тестовете, но ние имаме специална Летна програма за английски и легален английски език.

Как да кандидатствам

Потенциалните студенти LLM трябва да подават заявления чрез онлайн приложението LSAC. Ако кандидатствате само за Indiana University Maurer School of Law в Indiana University Maurer School of Law , можете също да използвате нашето пряко заявление за кандидатстване.

Кандидатстването чрез уебсайта на LSAC е предназначено да даде възможност за възможно най-бързо обработване на досието ви. Повечето от най-добрите американски юридически училища използват системата LSAC. Ако искате да научите повече, прегледайте пълното описание на LSAC услугите.

 • Ако все още нямате LSAC LLM акаунт: След като прочетете всички подробности за приложението на тази страница, трябва да се регистрирате за нов профил на LSAC кандидат, за да започнете процеса на кандидатстване.
 • Ако имате съществуващ LSAC LLM акаунт: Просто влезте в текущата си сметка, за да кандидатствате в юридическия факултет на Университета на Индиана - Bloomington Maurer.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Founded in 1842, the Indiana University Maurer School of Law is the ninth oldest law school in the U.S. and the first state school in the Midwest. Located in a beautifully wooded setting in Bloomingto ... Научете повече

Founded in 1842, the Indiana University Maurer School of Law is the ninth oldest law school in the U.S. and the first state school in the Midwest. Located in a beautifully wooded setting in Bloomington, a classic college town, the IU campus is consistently ranked among the most beautiful in the nation. Our heritage is local, but our presence is global: More than half of our graduates find jobs outside Indiana. Свиване