Онлайн: Международен бизнес

Общ преглед

Описание на програмата

Развийте световната си правна кариера с онлайн LLM от юридическото училище Dickson Poon, едно от водещите световни юридически училища. 100% онлайн международна корпоративна

Тази магистърска степен по право се преподава онлайн, което означава, че можете да напреднете в образованието си, без да си вземете почивка от работа или други ангажименти. Шест входни точки през годината поставят обучението си по график.

Международната корпорация

Подробности за курса

Онлайн международната корпоративна

  • Разглеждане на въпросите на международното корпоративно право, включително регулиране на сливания и придобивания, корпоративна форма и нейните въпроси, корпоративни участници и международни корпоративни финанси.
  • Съсредоточете се върху ключови сделки и правни споразумения, сключени от юридическо лице, включително сделки, свързани с търговията, корабоплаването, финансите, енергетиката и инвестициите.
  • Включете етап, когато „нещата се объркат“, като фокусът е върху разрешаването на спорове и корпоративната несъстоятелност. Включва курсове по международен търговски арбитраж и международна корпоративна несъстоятелност.
  • Осигуряване на всеобхватна правна основа и теми за корпоративните и търговските области на закона, както и укрепване на глобалната и транснационална визия, подкрепяща програмата.

Тя се основава на най-напредналото правно мислене, произтичащо от опита на основните правни системи и международните и транснационалните правни режими. Ще се възползвате от новаторската транснационална правна гледна точка на училището по право на Диксън Поун в правните изследвания и преподаването.

На първо място в Обединеното кралство за върхови научни постижения (Research Excellence Framework 2014) и една от 10-те най-големи училища в Обединеното кралство, нашите преподаватели осигуряват най-съвременна юридическа подготовка в интелектуално строга и стимулираща среда. Придобийте магистърска степен по право от King's College London и подобрете възможностите си за кариера.

Ако се интересувате да учите с нас тук, в Лондон, училището по право на Диксън Поун предлага и редица възможности за обучение в магистърска степен.

Изисквания за вход

A 2: 1 степен за отличие (или еквивалент в чужбина) по право, или в степен със 70% съдържание на закона, или в диплома по право.

Ако имате високо 2: 2 (т.е. 57% -59%) по право, или в степен със 70% законно съдържание, и най-малко 3 години трудов стаж в областта на правото, вашата молба ще бъде разгледана.

Професионален опит. Кандидатите, които са получили 2: 1 или по-висока степен по право (т.е. финанси или бизнес), ще бъдат разглеждани за тази програма, при условие че имат най-малко 3 години трудов стаж в областта на правото (т.е. тези, които работят по закон фирма като практикуващ адвокат или тези, които са издържали адвокатския изпит и работят като практикуващ адвокат). Извънредни кандидати със значителен професионален опит, които са тясно свързани със закона, но не са по същество правни по характер (напр. Ръководители на договори), също могат да бъдат разглеждани.

Кариерни перспективи

В King's, ще влезете в едно от най-конкурентните студентски тела в света и ще се присъедините към наследство от завършили студенти, които се търсят от някои от водещите работодатели в тази област. Училището по право на Диксън Пун има силни връзки с някои от водещите световни юридически фирми и международни работодатели. LLM на King's College London ще ви позволи да учите заедно с други професионалисти по целия свят и да подобрите перспективите за кариера.

Международната корпорация

Работният ми живот е изключително зает. Пътувам много и също трябва да прекарвам време у дома със семейството си. Знаех, че трябва да ги жонглирам и по някакъв начин да се впиша в курса между другите ангажименти. Независимо дали сте у дома или на работа, можете да получите достъп до курса по всяко време. Този курс е проектиран по начин, който съответства на моя труд и личен живот, затова го избрах.

- Салио, онлайн ученикът на Кингс

Последна актуализация Апр. 2019

За учебното заведение

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established i ... Научете повече

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established in 1831 and has played an integral role in the life of King's since the university was formed almost 200 years ago. Свиване