Онлайн LL.M Корпоративно управление - Университет в Камбрия (Великобритания)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

LLM корпоративното управление отговаря на настоящото търсене на специализирани знания и умения в бързо разрастващите се области на международното търговско право и правото на корпоративно управление. Той предоставя на студентите възможност да изследват задълбочено правната уредба в света на международния бизнес и корпоративното управление. Академично строг, LLM ще изложи студентите на практическото прилагане на закона в реалния свят.

Тази програма ви позволява да активирате отново кариерата си, като научите редица практически концепции, които можете веднага да приложите за решаване на предизвикателни ситуации. Уникален аспект на програмата е възможността да се учите чрез приложни, реални казуси, които ще подобрят уменията ви за решаване на проблеми и следователно ще увеличат максимално потенциала ви в кариерата.

LLM се преподава от изключителен екип от професионален изследователски активен персонал, който има богата практика и академичен опит. Програмата има за цел да подобри знанията и критичното мислене в тази област.

Програмата предоставя усъвършенстван критичен анализ на ключовите теми и възникващите предизвикателства пред бизнеса в глобален контекст, като например в международната / глобалната бизнес среда и иновациите и предприятията.

Научете в швейцарския висш частен колеж и завършете, със студенти от над 130 различни страни, от университета в Камбрия .

продължителност

Минимум 12 месеца, максимум 5 години.

Метод на доставка

100% онлайн чрез OnlineCampus (интерактивна онлайн среда за обучение) с интензивна дискусия и сътрудничество в клас.

места

Броят на местата за срок е строго ограничен до 40.

Класиране

Университетът в Камбрия е класиран на 8-мо място в света за качествено образование от Times Higher Education през 2020 г.

условия

Четири термина на година (зима, пролет, лято и есен).

Акредитация и признаване

Програмата на University of Cumbria LL.M, предлагана онлайн, е призната по целия свят. Университетът в Кумбрия получи университетската титла и правомощията за присъждане на степен от Неговото величество Най-почетния тайен съвет. Той е изцяло признат от британското правителство и надлежно вписан в списъка на Министерството на бизнеса, иновациите и уменията на Обединеното кралство на признатите британски институции за награждаване.

Получете повече информация за онлайн LL.M корпоративно управление!

Последна актуализация Окт. 2020

За учебното заведение

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Научете повече

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Свиване
Цюрих , Швейцария онлайн , Йорк , Salford , Великобритания онлайн , Град Карлайл + 5 Още По-малко