Онлайн LLM в енергийното и екологичното право

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Онлайн LLM Закон за енергията и околната среда

Независимо дали сте в роля с нарастваща отговорност за енергийното или екологичното законодателство, или адвокат с квалификация LLB, готов за следващото ви начинание, онлайн LLM в Закона за енергетиката и околната среда на Бирмингам предоставя законовата рамка за осъществяване на нарастващ брой кариери.

Създаден от топ 100 глобален университет, този 100% онлайн LLM ще ви предостави интелектуална рамка за разбиране на правните отговори при транснационален, мулти юрисдикционен подход. Покривайки различни нива на собственост на енергия и опазване на околната среда, вие ще придобиете знания и правен опит, за да продължите кариерата както в енергийния, така и в екологичния сектор и да отговорите на местните и глобалните предизвикателства навсякъде по света.

„Ученето в стимулираща и положителна среда от водещи световни експерти в тяхната област беше важна причина за избора на университета в Бирмингам за моята следдипломна степен.“

Мария Пилавки - LLM наказателно право и наказателно правосъдие

Обучен от висококвалифициран и опитен екип от преподаватели, този 100% онлайн LLM предлага цялата академична строгост и глобален характер, които бихте очаквали от университета на Russell Group, с гъвкавостта да учите, когато ви подхожда, от всяка точка на света. ,

Открийте повече

Справяне с най-големите предизвикателства в света

Известна със своите юридически образователни и изследователски права, университетското юридическо училище разполага с преподаватели в челните редици на правителственото законодателство в областта на околната среда. Под тяхно експертно ръководство, онлайн законът за енергията и околната среда за LLM придобива аналитично, ориентирано към изследване качество, обогатявайки съдържанието с най-новите теории и практики.

Покривайки теми, включително опазване на околната среда и производство на енергия, и правни въпроси от закони, свързани с нефт и газ, до възобновяема енергия и изменението на климата , програмата отнема 2,5 години и е разделена на шест модула, насочени към кариерата (20 кредита всеки) и дисертация , Изследвайте задълбочено както енергийните, така и екологичните въпроси, докато все още имате достатъчно време за размисъл и прилагане на вашето обучение.

Открийте повече

Основни модули

  • Екологично и енергийно регулиране
  • Закон, свързан с ядрената енергия
  • Оценка и финансиране на енергийни проекти
  • Закон за нефт и газ
  • Защита на околната среда и контрол на замърсяването
  • Закон за възобновяемата енергия и изменението на климата

Ключови факти

Онлайн LLM на Университета в Бирмингам в областта на законодателството в областта на енергетиката и околната среда е специално разработена за квалифицирани за LLB юристи или тези, които вече работят в сектора и се стремят да затвърдят знанията си в среда от световна класа.

Има три приема годишно. Студентите могат да се включат в програмата през март, юни или октомври.

Открийте повече

Изисквания за прием

За да бъдат приети в тази програма, кандидатите трябва да имат:

  • Най-малко горна втора степен или еквивалент извън Обединеното кралство по закон ИЛИ горна втора степен или еквивалент извън Обединеното кралство в съюзническа степен със съответен трудов опит в сектора.
  • Две препратки.
  • Декларация за целта.

За международни студенти важат стандартните изисквания по английски език. Трябва да имате IELTS 7.0 с не по-малко от 6.5 във всяка лента.

Такси и финансиране

За подробна информация за цените и за да научите повече за наличните методи на плащане, моля, поискайте информация и член на екипа за прием ще бъде в контакт, за да обсъди Вашето запитване.

Открийте повече

Последна актуализация Септ. 2020

За учебното заведение

The University of Birmingham’s flexible online learning courses connect you with international faculty and peers, so you gain crucial career skills and an informed global perspective. As a member of t ... Научете повече

The University of Birmingham’s flexible online learning courses connect you with international faculty and peers, so you gain crucial career skills and an informed global perspective. As a member of the Russell Group, the University Birmingham also surrounds students with the top scholarly research and professional links in both the business and private sectors... Свиване