Онлайн LLM в международното разрешаване на спорове (арбитраж)

Общ преглед

Описание на програмата

Лондонският университет „Queen Mary“ е класиран на 30-то място в света по право и юридически изследвания в QS World University Rankings 2020.

Онлайн програмите на Queen Mary в международното разрешаване на спорове - Арбитражът имат за цел да вдъхновят ново поколение адвокати да преосмислят традиционните подходи към конфликта и неговото разрешаване и да ги оборудват с необходимите инструменти за успех в тази област. Те съчетават солидна теоретична обосновка, широко интердисциплинарно обучение и възможности за индивидуално обучение и развитие на умения. Освен това, нашите динамични програми са създадени да ви предложат всички отлични възможности за обучение, които бихте получили в кампуса, без ограниченията на определени часове и места.

„Онлайн преподавателите са наистина активни, отзивчиви, знаещи, много обнадеждаващи и полезни по всяко време. Имах най-глупавите съмнения и те ги изчистиха без никакви препятствия. Това ме накара само да разбирам по-добре Международния търговски арбитраж . "
Международна студентка за решаване на спорове LLM, Queen Mary Online

Онлайн програмите в международното разрешаване на спорове могат да се изучават на непълно работно време като магистър по право (LLM), следдипломна диплома (PGDip) или сертификат за следдипломна квалификация (PGCert). PGDip и PGCert са по-къси версии на LLM програмата. За разлика от LLM, те не изискват завършване на дисертация, но ви предоставят съдържание на магистърско ниво. Разликата между PGDip и PGCert е броя на необходимите модули (PGCert е по-къс от PGDip).

Училище за международен арбитраж (SIA)

Програмата се предлага от Школата за международен арбитраж (SIA) в рамките на Центъра за изследвания на търговското право (CCLS) на Лондонския университет „Queen Mary“ в Лондон. SIA е световен лидер в преподаването и изследванията в областта на международното разрешаване на спорове. Като център, ръководен от научни изследвания, SIA изучава специфичните проблеми, които възникват при арбитража и допринася за развитието на арбитражната теория. Приемайки практически ориентиран подход за преподаване на арбитраж, SIA помага на адвокатите да разберат сложните теоретични проблеми и параметри на темата.

CCLS е център на национални и международни постижения в правните проучвания и изследвания. CCLS е специализирана в знанията и уменията в търговското право, които могат да бъдат поставени в услуга на правителството, публичните органи, задграничните институции, юридическата професия, индустрията и търговията.

съоръжения

Нашите онлайн студенти се радват на същия статус като тези, които посещават кралица Мария в кампуса. Ще имате достъп до нашите обширни онлайн ресурси и ако имате възможност, можете да присъствате на някое от извънкласните мероприятия, организирани от различни изследователски центрове, за да допълни обучението си. Ние предоставяме безплатен достъп до обширни онлайн бази данни и колекции, включително:

 • Арбитраж на Kluwer
 • Лексис
 • Westlaw
 • HeinOnline
 • Оксфордска стипендия онлайн
 • JSTOR

Кралица Мери има адвокати по адвокатски кариери, които организират събития и възможности за стаж с най-добрите британски и международни адвокатски кантори. Старши практикуващи и преподаватели от водещи адвокатски кантори, камари и други университети също допринасят за нашите програми, предоставяйки отлични възможности за онлайн мрежи за нашите студенти.

Освен това ще се възползвате от специализирана поддръжка на преподаватели, подобрени онлайн материали и редица интерактивни функции. Ще има оживени онлайн дискусии с вашите връстници и уебинари, водени от академични членове, всички достъпни в момент, който ви подхожда. За контакти лице в лице, работа в мрежа и социално взаимодействие, на онлайн студентите се предлага един жилищен уикенд годишно в нашите центрове по целия свят. Те не са задължителни, но бихме ви препоръчали да присъствате, ако е възможно.

Онлайн студентски съветник ще ви бъде назначен при първоначално записване. Те ще ви помогнат при всякакви неакадемични въпроси и да гарантират, че опитът ви с кралица Мария е положителен и без стрес.

There is no substitute for hard work. ― Thomas A. Edison

структура

LLM в международното разрешаване на спорове е на разположение за обучение на непълно работно време, предлагано в продължение на две учебни години. През това време ще се занимавате с четири учебни модула и дисертация на 20 000 думи. За всеки модул ще получите 30 кредита и ще получите още 60 кредита за дисертацията си. За завършване на курса трябва да сте натрупали пълните 180 кредита, което включва завършване на всеки аспект на модулите и преминаване на всички съответни задачи.

модули

Двата модула за търговски арбитраж предлагат на студентите подробен преглед на всички основни правни въпроси, възникващи в хода на арбитражните процедури. Двата модула относно инвестиционния арбитраж ще дадат на студентите задълбочено разбиране на работата на Международния център за уреждане на инвестиционни спорове (ICSD) и въпроса за съществената защита. Това ще предостави на студентите знанията и уменията, необходими за отлични резултати в тази област, независимо дали са вътрешни адвокати, външни адвокати, академици или арбитри.

 • Международен търговски арбитраж: теория и контекст
 • Международен търговски арбитраж: избрани въпроси
 • Арбитраж на инвестиционния договор
 • Инвестиционен арбитраж: защита на веществата
 • дисертация

Оценяване

Като студент в Queen Mary Online , ви молим да играете активна роля в придобиването на умения и знания. Използваме смес от дискусионни форуми и групови уебинари, предназначени да генерират информирана дискусия около зададени теми.

Всеки модул ще се състои от оценявани задачи, модулно есе и окончателна оценка (изпити по домовете). Непрекъснато оценяване ще подобри отношенията студент-учител и ще ви бъде осигурена редовна обратна връзка от експертите. Също така ще можете да отправяте въпроси и тревоги директно към курса и директора на курса.

Окончателната дисертация, необходима за LLM, ще включва по-задълбочено проучване и независими изследвания по тема, съгласувана с вашия ръководител.

Независимо проучване

В Queen Mary Online ние приемаме сериозно изследванията ви и в замяна се надяваме, че и вие ще направите същото. Всяка седмица ще трябва да инвестирате допълнително време за индивидуално проучване. Това може да бъде изразходвано за подготовка или следване на официални учебни сесии; четене; изготвяне на писмени работи; изпълнение на проекти; и предприемане на изследвания за вашата дисертация.

Посоката на вашето индивидуално проучване ще се ръководи от онлайн седмичното съдържание, заедно с вашите списъци за четене и задания. Очакваме да демонстрирате активна роля в собственото си учене, като четете широко и разширявате знанията, разбирането и критичните си способности.

Независимото проучване помага да се насърчи способността да се идентифицират вашите собствени потребности от обучение и да се определят кои области трябва да се съсредоточите, за да станете специалист в своята област. Това е важно преносимо умение и ще ви помогне през целия работен живот.

Кариерни перспективи

Ние знаем от историите за успех на завършилите ни LLM разнообразието от кариери, които вероятно ще бъдат отворени за вас при успешното завършване на този курс. Както бихте очаквали голяма част са приложили знанията си за степента, като работят като адвокати, адвокати, адвокати, юридически сътрудници или адвокати. Други продължават да работят в области като финансово и енергийно регулиране, консултации, патенти и търговски марки. Много студенти, които вече са напълно квалифицирани и практикуват в продължение на няколко години, се оказаха в състояние да подобрят позицията си в рамките на съществуващата си компания или да се специализират в нова област на правото. Значителен брой са започнали докторантури и са успели да привлекат финансиране за тези проекти в QMUL или други университети във Великобритания или в чужбина.

Уменията, разработени чрез нашата програма - комбинирани с извънучебните дейности, които предлагаме - дадоха възможност на нашите скорошни възпитаници да преминат в кариера във Великобритания и по света в компании като:

 • Хърбърт Смит Свободни ръце
 • Dentons
 • Cubb Insurance
 • Nomura
 • Deloittes
 • Latham & Watkins
 • Делегация на Европейския съюз
 • Ofgem
 • Honda

Източник: DLHE 2014-15 Leaves

Изисквания за вход

За да имате право да участвате в LLM международната програма за разрешаване на спорове, трябва да имате следното:

Завършили право

 • Обичайната квалификация за влизане в програмата е специалност по право или степен със значително юридическо съдържание от поне 2,1 отличия (или международен еквивалент).
 • Завършилите юридическо образование с 2,2 отличия, които също имат друга юридическа квалификация и / или значителен професионален юридически опит, също могат да се квалифицират.

Не завършили право

 • Незавършилите висше образование юридическо лице с минимална степен 2,2 отличие, които също са получили заслуга (или 60 на сто) в Общия професионален изпит (CPE) или диплома за дипломиране по право (GDL), признат от професионалните органи на Обединеното кралство, също могат да се квалифицират.
 • Недопустимите студенти могат да бъдат разглеждани и въз основа на значителен професионален опит в правна област или област, пряко свързана с тяхната учебна програма.

Изисквания за английски език

Ако първият ви език не е английски, трябва да имате и едно от следните:

 • IELTS Academic: 7.0 общо, включително 7,0 в писане и 5,5 в четене, слушане и говорене.
 • TOEFL: 100 общо, включително 27 в писане, 18 в четене, 17 в слушане и 20 в говорене.
 • PTE Академик: общо 68, включително 68 в писане и 51 в четене, слушане и говорене.

Само за начални дати за 2020 г. се приемат и следните тестове:

 • ДОМАШЕН TOEFL: 100 общо, включително 27 в писане, 18 в четене, 17 в слушане и 20 в говорене.
 • Тест по английски на Duolingo: 130 + / 160

Във всички случаи е необходимо пълно заявление онлайн, за да се вземе справедлива оценка и решение. Всяко заявление се разглежда по същество и с оглед на изчерпателни документи за кандидатстване.

За всички приложения е необходима пълна и подробна автобиография и е особено важна, когато трябва да се вземе предвид професионалният опит.

Ако искате да кандидатствате, но не сте сигурни дали сте квалифицирани, моля, свържете се с нашите съветници по курсове.

Международни кандидати

В "Кралица Мери" ние се гордеем с нашата глобална общност и имаме дълга история на приемане на студенти от цял ​​свят. С течение на годините много хиляди международни дипломирани специалисти са продължили успешна кариера.

За всякакви въпроси относно изискванията за английски език или за квалификациите за влизане, специфични за вашата страна, моля, свържете се с нашите съветници за курсове.

Как да кандидатствам

Можете да кандидатствате за международно разрешаване на спорове LLM чрез един от двата метода, обяснени по-долу.

Вариант 1 - кандидатствайте чрез наш агент

Имаме специализиран агент (Саманта), който ще ви подкрепи с вашата кандидатура. Моля, изпратете имейл на Саманта (Sigbinidu@online.qmul.ac.uk), като прикачите всички следните документи:

 • Попълнен и подписан на ръка формуляр за съгласие и допълнителна информация (изтегляне на Word doc);
 • Цветно сканирани копия на вашите академични сертификати и преписи за всички квалификации на университетско ниво. Ако тези документи са на друг език, моля, предоставете оригиналите и официалните преведени копия;
 • Вашата декларация за цел. Една страница в документ на Word подробно описва мотивацията ви за обучение, вашите професионални постижения и кариерни цели. Препоръчваме ви да се обърнете към конкретни модули в курса, който очаквате с нетърпение и защо искате да се обучавате с кралица Мария;
 • Актуално CV;
 • Едно референтно писмо в подкрепа на вашата кандидатура. Писмото трябва да бъде [1] на главата на хартия, [2] да бъде подписано, [3] подчертава връзката ви със съдията, [4] предоставя обобщение на вашия характер и постижения [5], посочва, че ви препоръчват за програмата с Лондонски университет „Кралица Мери“.

След като изпратите всички необходими документи на Саманта, тя ще действа като ваш агент и ще изпрати заявлението от ваше име.

Вариант 2 - кандидатствайте чрез онлайн формуляра за кандидатстване

Моля, прикачете следните документи към онлайн формуляра за кандидатстване:

 • Цветно сканирани копия на вашите академични сертификати и преписи за всички квалификации на университетско ниво. Ако тези документи са на друг език, моля, предоставете оригиналите и официалните преведени копия;
 • Вашата декларация за цел. Една страница в документ на Word подробно описва мотивацията ви за обучение, вашите професионални постижения и кариерни цели. Препоръчваме ви да се обърнете към конкретни модули в курса, който очаквате с нетърпение и защо искате да се обучавате с кралица Мария;
 • Актуално CV;
 • Едно референтно писмо в подкрепа на вашата кандидатура. Буквите трябва да са [1] на главна хартия, [2] да бъдат подписани, [3] подчертават отношенията ви със съдията, [4] дават обобщение на вашия характер и постижения [5], посочват, че ви препоръчват за програмата с Лондонски университет „Кралица Мери“.

Какво ще стане след това?

След като вие или агентът изпратите кандидатурата си, нашите избрани кандидати се стремят да преразгледат това в рамките на две седмици (при условие че сме получили всички необходими документи).

Последна актуализация Авг. 2020

За учебното заведение

Queen Mary Online offers four part-time, 100% online programmes delivered by the Queen Mary University of London – a world-leading Russell Group university. Gain access to cutting-edge research, a glo ... Научете повече

Queen Mary Online offers four part-time, 100% online programmes delivered by the Queen Mary University of London – a world-leading Russell Group university. Gain access to cutting-edge research, a global community, and world-class teaching that will empower you to make a global impact. By choosing to study online with Queen Mary, you still enjoy the same status and access to exemplary teaching as our campus students. The advantage you have is the flexibility to pursue your future career at a time and intensity suited to your own unique circumstances and without interrupting your income and career progression. Свиване