Отличия по европейски правни науки

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Обобщение на курса

Този курс ви дава основите, необходими за получаване на квалификационна степен по право, както и възможността да прекарате една година в един от нашите университети-партньори в Европа, да придобиете знания за други правни системи, да преживеете друга правна култура, да подобрите своя европейски език умения и развиване на международни връзки.
Степента на правоспособност се разглежда като ценен актив от различни работодатели, както и познаването на друга европейска правна система и друг европейски правен език. Този курс ще ви подготви за редица правни кариери, включително практика като адвокат или адвокат, адвокат, чиновник, служител на съда или юридически изпълнител. Нашите възпитаници продължават и кариерата си в юридическия превод, държавната служба, международните организации, неправителствените организации и местната власт.
Когато кандидатствате, ще трябва да демонстрирате способност за изучаване на европейски език, но това не е задължително да бъде под формата на формална квалификация. В зависимост от езиковите ви умения, докато сте в чужбина, можете да учите английски или друг европейски език. Студентската мобилност се осъществява по схемата Еразъм.
Заедно с основните модули по право, необходими за квалификационната степен по право, ще изучавате европейски език в годините 1 и 2 (кредитни нива 4 и 5), за да се подготвите за обучение в друга европейска държава. През втората година ще изучавате специализиран модул по гражданско право и правни системи, за да получите разбиране за гражданското законодателство с оглед на годината в чужбина.
След това ще прекарвате десет месеца в обучение по право в някой от нашите партньорски университети в ЕС, които предлагат широк спектър от курсове по право, включително някои от тях, преподавани на английски език. Имаме партньорски институции в Белгия, Франция, Германия, Италия, Холандия, Испания и Швеция. При успешно завършване на годината в чужбина ще се върнете в Уестминстър през 4 година, за да завършите обучението си.
Методи на преподаване лекции, семинарни дискусии, презентации на класове, поканени гост-лектори и практически групови упражнения.
Методите на оценяване включват отворени и затворени изпити по книги, тестове в клас, устни презентации и писмена работа.

Професионално признаниеТози курс е квалифицирана юридическа степен, а завършилите, които желаят да станат адвокати или адвокати, получават освобождаване от професионалните организации.

Изисквания за вход

Великобритания

 • A Нива - BBB
 • Международен бакалауреат - 28 точки
 • Pearson BTEC ниво 3 удължена национална диплома - DDM
 • Достъп до диплома за висше образование - Pass с 45 кредита на ниво 3 с минимум 36 кредита от ниво 3 на Merit or Distinction

GCSE минимална степен 4 (степен C в системата за оценяване преди 2017 г.) по математика и английски език.

Ако вашият първи език не е английски, ще ви трябва оценка IELTS от 6.0, с оценка 6.0 във всеки елемент.

Предпочитаме кандидатите да имат доказателства за успешно усвояване на език на друг европейски език като GCSE или европейска квалификация, но кандидатите без това понякога могат да бъдат взети под внимание.

ЕС / международно

 • Международен бакалауреат - 28 точки

Ако вашият първи език не е английски, ще ви трябва оценка IELTS от 6.0, с оценка 6.0 във всеки елемент.

Център за кариерно развитие

Нашият Център за развитие на кариерата току-що бе включен в списъка на най-добрите университетски кариерни услуги в Националната награда за заетост за 2017 г.

С нарастваща мрежа от над 3000 работодатели по целия свят и екип от опитни консултанти, ние сме тук, за да ви помогнем да успеете.

През 2015—2016 г. помогнахме на над 1500 ученици да намерят стажове в различни сектори, като 250 работодатели присъстваха на 14 умения и кариерни панаири.

Като студент от Уестминстър ще имате достъп до нашите услуги по време на следването и след завършване на образованието.

Можем да ви помогнем:

 • намерете работни места, свързани с курса ви
 • намират работа на непълен работен ден / ваканция, работа и завършване, включително доброволен опит
 • намиране на международни възможности за повишаване на пригодността за заетост
 • да се продават ефективно на работодателите
 • напишете по-добри автобиографии и формуляри за кандидатстване
 • да развиеш интервюто и фирмените си умения
 • планирайте кариерата си с консултантите ни за кариера
 • срещнете работодателите и проучете възможностите си за кариера на нашите панаири на работодателите, презентации за кариери и събития в мрежа през цялата година

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Научете повече

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Свиване